Komentara: 1
Pregleda: 4227

Košarkašice Spartaka na premijeri dočekuju Vršac

07.10.2016. u 18:04h
Izvor: TV Subotica
Košarkašice Spartaka u subotu očekuje prvo kolo Ženske košarkaške lige Srbije. Izabranice Blagoja Ivića, pred svojim navijačima dočekuju ekipu Vršca. Meč počinje u 16,30 časova, a ulaz je besplatan.
Košarkašice Spartaka na premijeri dočekuju Vršac

U odnosu na prethodnu sezonu, zadržan je kostur ekipe na čelu sa iskusnom Radom Vidović,  u klub su se vratile Sanja Orozović, Jovana Veselinović i Nevena Jović, dok je Vida Emeše po drugi put napustila Suboticu. U odnosu na prethodnu sezonu, košarkašice Spartaka dobile su dodatnu širinu u napadu, a prednost golubica i ove sezone biće granitna odbrana.

- "Prva utakmica kao i uvek najteža. Ekipa Vršca, tradicionalno nezgodan protivnik, tj. to je ekipa koja nas je prethodne sezone dva puta savladala i veoma su iskusne. Zadržale su tim od prethodne sezone, što je jako važno. Mislim da je moja ekipa ove godine kvalitetnija, zrelija i iskusnija i da ćemo se moći odupreti i napasti Vršac i da idemo na pobedu." - izjavio je Blagoje Ivić, trener ŽKK "Spartak"

Košarkašice Spartaka na premijeri dočekuju Vršac

Ambicije kluba za predstojeću sezonu su veoma skromne, i rukovodstvo i igračice bi sigurno bili zadovoljni da se ponove partije iz prethodnih meseci, kada su golubice uglavnom sa svog parketa ispraćale protivnice pognutih glava. Priliku da nastave sa dobrim igrama na domaćem terenu imaće sutra od 16:30 kada u goste dolazi favorizovani Vršac, a na putu ka prvim bodovima, podrška publike će biti dodatna motivacija.

- "Stvarno pozivam publiku da nam pruže podršku. Ja sam ceo život u muškoj košarci i kao igrač i kao trener, ali ove devojke zaslužuju takođe pažnju. Pozivam publiku da podrže ove devojke koje vredno treniraju i rade i siguran sam da imamo šta da pokažemo publici i verujem da ćemo odigrati jedan dobar meč." - dodaje Ivić

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4227

Povezana vest

Povezane teme

ženski košarkaški klub spartak

žkk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.