Komentara: 2
Pregleda: 3402

Spartak u subotu protiv Partizana pred praznim tribinama stadiona JNA

28.11.2013. u 19:22h
Izvor: FK "Spartak"
Fudbaleri Spartaka u subotu, 30. novembra, igraju prvenstvenu utakmicu protiv Partizana na stadionu JNA pred praznim tribinama. Samo par dana kasnije, tačnije u sredu 4. decembra, isti rivali sastaju se na Gradskom stadionu u Kup utakmici. Subotnja utakmica biće direktno prenošena od 15 časova na TV Arenasport 1.
Spartak u subotu protiv Partizana pred praznim tribinama stadiona JNA

Spartak je nanizao seriju odličnih rezultata i svi željno iščekuju utakmicu sa aktuelnim prvakom države. Prvi trener Dragan Kanatlarovski odigrao je niz utakmica protiv Partizana kao igrač ali ovaj put će se naći u drugačijoj poziciji na stadionu JNA.

"Naredna utakmica za nas je specifična jer gostujemo aktuelnom prvaku i najjačoj ekipi u Srbiiji poslednjih godina. Osvojili su šest poslednjih titula i sigurno da su favoriti u ovom duelu. Pred nama je kvalitetan protivnik, ali i mi imamo svoje adute. Idemo u Beograd da se nadigravamo. Spartak nema šta da izgubi u ovom duelu može samo da dobije. Iskreno mi je žao što ćemo igrati bez prisustva publike jer se utakmice igraju za njih. Pre meča oni su favoriti ali kda krene utakmica to je onda naših jedanaest pritiv njihovih, pa neka pobedi bolji. Verujem u moje momke koji mogu da se nadigravaju sa svim ekipama u Srbiji. Imaju sada idealnu priliku da se pokažu i potvrde ove dobre rezultate koje su ostvarili." - izjavio je Kanatlarovski.

Andrej Mrkela očekuje težak duel u kome će Spartak imati šta da pokaže

"Igramo sa Partizanom, veoma kvalitetnim protivnikom. Međutim, idemo da se nadigravamo sa njima. Moramo da ih respektujemo zbog rezultata koje su ostvarili proteklih godina li se nikoga ne bojimo. Mi igramo sve bolje posebno od dolaska šefa Kanatlarovskog i sigurno da imamo svoje šanse. Žao mi je što neće biti publike da uživa u kvalitetnoj predstavi ali za par dana igramo sa njima u Subotici pred našim navijačima koje ovom prilikom pozivam da dođu da nas podrže. Mislim da ćemo ostvariti dobar rezultat u Beograd i napraviti pravu uvertiru pred Kup utakmicu u Subotici." - istakao je Mrkela.

Igrač Nemanja Milić ističe da je šteta što se meč igra bez publike i dodaje da svaki fudbaler voli i želi da igra pred što lepšim ambijentom i punim tribinama, bez obzira protiv koga igra.

Spartak na ovom meču ne može da računa na Kovačevića koji ima probleme sa kartonima, dok su ostali svi spremni za subotnji duel. Kanatlarovski je želeo da povede i mladog Jondića na utakmicu, da bude u kombinaciji za tim i da se nađe među prvih osamnaest. Međutim, zbog problema sa kartonima koje je zaradio u utakmicama sa omladinskom ekipom neće biti u mogućnosti. Moraće prvo da odradi kartone među omladincima i zatim da dobije neku novu priliku.

TV prenos subotnjeg duela počinje od 15 časova, a prenosiće ga TV Arenasport 1.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3402

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbalski klub partizan

dragan kanatlarovski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.