Komentara: 3
Pregleda: 6351

Spartak na Partizan pred praznim tribinama stadiona JNA

13.11.2013. u 16:56h
Izvor: Subotica.com
FK "Spartak" i FK "Partizan" će se za nedelju dana sastati dva puta - prvo 30. novembra u okviru prvenstva, a zatim par dana kasnije u okviru Kupa. Zbog kazne koja je danas izrečena beogradskom klubu, na prvoj utakmici koja se igra na stadionu JNA neće biti publike, dok par dana kasnije Partizan dolazi u goste i naravno očekuje se dobra posećenost na Gradskom stadionu.
Spartak na Partizan pred praznim tribinama stadiona JNA

Na današnjoj sednici Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije izrečene su kazne Partizanu i Crvenoj zvezdi zbog dešavanja na 145. večitom derbiju. Oba tima su kažnjena novčano, ali i igranjem bez publike.

Pogodnost za Spartak je što će jednu utakmicu "odraditi" upravo u 14. kolu kada im u goste dolazi subotički superligaš. Igraće se pred praznim tribinama što može biti i mač sa dve oštrice. Bez obzira na novonastalu situaciju u Spartaku planiraju karantin pred ovu utakmicu kako bi se što bolje pripremili za prvenstveni duel.

FK "Partizan" kažnjen je sa dve utakmice igranja bez prisustva publike kada je domaćin uz novčanu kaznu u iznosu od milion dinara, dok je FK "Crvena zvezda" kažnjen sa jednom utakmicom igranja bez prisustva publike kada je domaćin i novčanom kaznom u iznosu od 500.000 dinara.

S obzirom da su oba kluba mogla da dobiju suspenzije stadiona, što bi zahtevalo od istih da svoje utakmice kada su formalno domaćini igraju na nekoj drugoj lokaciji, po pravilu van Beograda, ova kazna je došla kao kompromisno rešenje pa će tako beogradski klubovi biti domaćini na svojim stadionima, ali bez prisustva publike, što podrazumeva i navijače oba tima.

Druga utakmica ova dva tima igra se samo 4 dana kasnije i to 4. decembra na Gradskom stadionu u Subotici u okviru četvrtfinala Kupa Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 6351

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub partizan

Partizan Spartak

partizan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.