Komentara: 0
Pregleda: 2688

Sportska dešavanja za vikend (30.11.)

30.11.2013. u 10:01h
Izvor: Subotica.com
Na sportskim terenima u Srbiji polako se zatvaraju polusezone pa tako i dosta subotičkih klubova pauzira, odnosno nalazi se na zasluženoj pauzi do početka priprema, tj. nastavka sezone. Ovaj vikend skoro pa nema sportskih dešavanja u Subotici, a šta očekuje subotičke klubove pogledajte u nastavku...
Sportska dešavanja za vikend (30.11.)

Fudbalerke Spartaka su već odavno na pauzi, fudbaleri Bačke i Palića prošle nedelje su završili polusezonu, dok odbojkašice Spartaka ovog vikenda ne igraju (njihov meč sa Crvenom zvezdom igra se 12. decembra).

Takođe ni košarkaši ne igraju za vikend već tek 3. decembra (utorak, 19h), a protivnik kojeg dočekuju je Mladost iz Zemuna. Košarkašice Spartaka dočekuju Srbobran Reahem u ponedeljak od 19 časova. Ulaz na obe košarkaške utakmice je besplatan.

Fudbaleri Spartaka protiv Partizana (subota, 15h, TV prenos)

Fudbaleri Spartaka od 15 časova gostuju Partizanu na praznom stadionu JNA. TV prenos na ArenaSport1 je od 15 časova, a potrudićemo se da obezbedimo prenos i na našem sajtu. Više detalja o Spartakovim očekivanjima možet da pogledate u povezanoj vesti.

Rukometaši Spartaka u Bajmoku protiv PKB-a (subota, 19h)

Rukometaši Spartak Vojputa u nastavku takmičenja Super lige dočekuju večeras (subota) od 19 časova ekipu PKB-a. Zbog zauzetosti subotičke Hale sportova, utakmica se igra u hali u Bajmoku. Trenutno su subotički rukometaši na sedmom mestu sa osvojenih deset bodova i utakmicom manje. Iako su gostujući rukometaši u dosadašnjem delu prvenstva osvojili tri boda igrači Spartak Vojputa svesni su da ovu utakmicu moraju da dobiju kako bi vratili pre svega samopouzdanje a samim tim i prekinuli niz loših rezultata.Čuvar mreže subotičkog tima Darko Cvetković očekuje da će se njegovi saigrači vrate u pobednički ritam.Posle utakmice sa PKB ekipu Branislava Zeljkovića očekuje meč protiv ekipe Vrbasa.Ta utakmica će se igrati u sredu četvrtog decembra u Hali sportova od 19 časova.

Odbojkaši gostuju u Staroj Pazovi ekipi Jedinstva (subota, 19h)

U okviru 7. kola Super lige Srbije, odbojkaši Spartaka večeras gostuju ekipi Jedinstva koje se nalazi na samom dnu tabele, nažalost odmah do subotičkog Spartaka. Posle pobede u prvom kolu nad imenjakom iz Ljiga, Subotičani se nalaze u negativnom nizu od 6 poraza, uključujući i poraz u Kupu pre par nedelja. Meč sa Jedinstvom biće prilika da se prekine loša serija.

Rvači gostuju u Šapcu

Kolo pred plej off rvači Spartaka u okviru Prve lige Srbije gostuju u subotu u Šapcu ekipi Viteza. Ovo je vrlo važan meč koji će direktno odlučivati o sudbini rvačkog kluba iz Subotica pred doigravanje, tzv. plej of koji se održava naredne subote (7. decembar).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2688

Povezana vest

Povezane teme

sportski pregled

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.