Komentara: 15
Pregleda: 6220

Spartak dočekuje Partizan u okviru fudbalskog Kupa Srbije

11.11.2013. u 14:51h
Izvor: Subotica.com
Posle odlične partije u osmini finala Kupa Srbije protiv Napretka iz Kruševca, fudbaleri Spartaka imaće prilike ponovo da budu domaćini, ali ovaj put u goste stiže aktuelni šampion Srbije i trenutno prvoplasirana ekipa Partizana. Igra se jedna utakmica i to 4. decembra na Gradskom stadionu u Subotici.
Spartak dočekuje Partizan u okviru fudbalskog Kupa Srbije

Na današnjem žrebu u kojem je učestvovalo 8 najboljih ekipa fudbalske Srbije u takmičenju za Kup, koje je tradicionalno održano u beogradskom hotelu "Hajat", Spartak nije mogao da dobije lakog protivnika, mogao je da dobije manje teškog, a nažalost ili na sreću dobio je možda i najjačeg - aktuelnog šampiona Srbije Partizan, kojem ruku na srce ne cvetaju ruže u domaćem prvenstvu, a od Evrope se odavno oprostio.

U svakom slučaju u pitanju je atraktivan protivnik, na papiru favorit, ali koji igra vrlo promenjivo kao i Spartak. Biće ovo prilika da subotička publika još jednom napuni tribine Gradskog stadiona.

Timovi su bili podeljeni u dva "šešira" a parove su odredili fudbalski reprezentativci Srbije Zoran Tošić i Filip Đuričić. U prvom "šeširu" bili su branilac trofeja Jagodina, Vojvodina, OFK Beograd i Partizan, a u drugom Crvena zvezda, Sloboda Point, Spartak i Donji Srem.

Utakmica se igra za manje od mesec dana, u sredu 4. decembra na Gradskom stadionu u Subotici. U slučaju nerešenog rezultata (ne važi gol u gostima) odmah će se pristupiti izvođenju penala. Polufinale Kupa Srbije igra se na proleće.

Ostali parovi četvrtfinala Kupa Srbije su:

  • Crvena zvezda – Vojvodina
  • Jagodina – Donji Srem
  • Sloboda – OFK Beograd
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 6220

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.