Komentara: 81
Pregleda: 9101

Skadarlijska ulica ponovo blokirana

02.03.2015. u 18:15h
Izvor: Subotica.com
Kako, i pored zabrane i obećanja gradskih čelnika, teški kamioni i dalje saobraćaju Skadarlijskom ulicom, njeni stanovnici su danas ponovo protestvovali i blokirali prilaz.
Skadarlijska ulica ponovo blokirana

- Gradonačelnik i njegovi saradnici su nam obećali da će, dok se problem trajno ne reši, ulicom smeti da prođe jedan, a najviše dva kamiona dnevno, ali svi smo svedoci da se ništa nije promenilo, da oni i dalje prolaze ulicom – kaže Atila Kenjereš, jedan od stanovnika Skadarlijske ulice.

Da podsetimo, stanovnici Skadarlijske ulice već pet godina, od kako je u njihovom komšiluku otvoren „Dado metal“, negoduju zbog brojnih kamiona koji prolaze uskim i neasfaltiranim šorom. Pisali su brojne peticije, tražili pomoć na sve strane, ali nisu nailazili na razumevanje gradske vlasti sve dok prošlog meseca nisu blokirali ulicu.

Svoju muku predočili su i gradonačelniku Jeneu Maglaiju i predsedniku Skupštine grada Iliji Maraviću, ali su obećanja čelnika izgleda ostala samo mrtvo slovo na papiru.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 81
Pregleda: 9101

Povezane vesti

Povezana zviždaljka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.