Komentara: 4
Pregleda: 4139

Gradonačelnik primio predstavnike Skadarlijske ulice

16.01.2015. u 16:37h
Izvor: Subotica.com
Gradonačelnik Subotice Jene Maglai razgovarao je danas, u svom kabinetu, sa predstavnicima Skadarlijske ulice. Sastanak je usledio nakon protesta koji je održan u utorak, a koji je imao cilj da skrene pažnju na problem meštana ove ulice u MZ "Peščara".
Gradonačelnik primio predstavnike Skadarlijske ulice

Sedmočlana delegacija je izrazila nezadovoljstvo vezano za rešavanje brojnih problema sa kojima se građani ove ulice gotovo svakodnevno susreću, a koje, kako su istakli, prouzrokuje jedna od firmi sa sedištem u Skadarlijskoj ulici koja se bavi otkupom i skladištenjem sekundarnih sirovina.

Na sastanku je zaključeno da gradonačelnik preispita njihov problem i da se u petak, 23. januara 2015. godine, u Gradskoj kući, održi novi sastanak na kome će gradonačelnik Maglai izvestiti delegaciju Skadarlijske ulice koje će se mere preduzimati kako bi se pronašlo dugoročno rešenje za probleme sa kojima se građani ovog dela Mesne zajednice „Peščara“ već godinama suočavaju. 

- Razgovarali smo sa gradonačelnikom i dali mu na uvid inspekcijske izveštaje iz kojih se jasno vide nepravilnosti pri skladištenju otpada, firma je upozorena, ali se ništa nije promenilo – kaže Atila Kenjereš, jedan od sedam meštana koji su bili kod gradonačelnika. – Kako nam je rečeno, u ponedeljak će biti sastanak svih služi koje su nadležne za ovaj slučaj, a mi bi sastanak sa gradonačelnikom trebalo da imamo ponovo u petak 23. januara, kada će nam predočiti način i mere rešavanja našeg dugoročnog problema.

Dan ranije nezadovoljni građani Skadarlijske razgovarali su i sa predsednikom Skupštine grada Ilijom Maravićem koji je rekao da najveću odgovornost za situaciju koja u ovom delu Mesne zajednice "Peščara" traje već šest godina snose inspekcije službe. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 4139

Povezane vesti

Povezana zviždaljka

Povezane teme

gradonačelnik Subotice

jene maglai

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.