Komentara: 33
Pregleda: 16216

Roditelji Tijane Jurić dali izjave u Višem javnom tužilaštvu

22.08.2014. u 13:43h
Izvor: Subotica.com
Roditelji i sestra tragično preminule Tijane Jurić bili su jutros u Višem javnom tužilaštvu po pozivu istog da daju izjave koje će se koristiti u tužbenom procesu protiv Dragana Đurića, osumnjičenog za silovanje i ubistvo maloletne Subotičanke.
Roditelji Tijane Jurić dali izjave u Višem javnom tužilaštvu

Posle jučerašnjeg saslušanja jednog od prijatelja koji je poslednji video Tijanu živu danas se pred VJT našla Tijanina najbliža porodica.

Poziv za saslušanje je dobila i njena najbolja drugarica, ali pošto nije u Subotici njena majka je otišla u Više javno tužilaštvo da joj opravda nepojavljivanje, te je novi termin zakazan za 28. avgust.

U izjavi za naš sajt Igor Jurić, otac tragično preminule devojčice između ostalog zapitao se ko stoji iza angažovanja advokata Gostiljca, izražavajući sumnju da u ovoj priči još neko ima umešane prste.

-  "Mi smo danas dali izjavu kao svedoci. Praktično mi nismo mogli da damo ništa konkretno, jer ja onda nisam bio ovde, Mirjana je bila u Subotici, samo je rekla neke podatke o tome kada je Tijana došla kući, kada je otišla za Bajmok. Mene zabrinjava ko je u stvari angažovao advokata Gostiljca, ko to sve plaća. Da li on ima neke ljude koji ga podržavaju i ko su oni. Voleo bih da se to ispita" – kaže za naš sajt Igor Jurić.

Igor je u Višem javnom tužilaštvu bio sa ženom Mirjanom i ćerkom Saškom.

Dragan Đurić iz Surčina je osumnjičen za teško ubistvo i silovanje Tijane i trenutno se nalazi u Specijalnoj zatvorskoj jedinici u Beogradu na psihološkom veštačenju. Njemu je u noći između 8 i 9. avgusta određen pritvor u trajanju od mesec dana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 33
Pregleda: 16216

Povezane vesti

Povezane teme

tijana jurić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.