Komentara: 151
Pregleda: 20234

Raspušten GrO SNS, a onda im se priključio DSS

28.06.2013. u 12:44h > 17:25
Izvor: RTV Yueco
Izvršni odbor Srpske napredne stranke je juče raspustio Gradski odbor Srpske napredne stranke u Subotici. Za poverenike Gradskog odbora SNS u Subotici imenovani su: Ilija Maravić, Gojko Radić i Bogdan Laban. Istovremeno je objavljena i vest da su Srpskoj naprednoj stranci pristupili svi članovi Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije u Subotici, pokrajinski poslanik i član Izvršnog odbora DSS, te četiri odbornika Skupštine Grada Subotica.
Raspušten GrO SNS, a onda im se priključio DSS

Gradski odbor Demokratske stranke Srbije je rasformiran i svi članovi su pristupili Srpskoj naprednoj stranci u Subotici. Pored toga, pristupio je i pokrajinski poslanik, član Izvršnog odbora DSS i četiri odbornika Skupštine Grada Subotica, navodi se u saopštenju poverenika Gradskog odbora SNS Subotica. U Srpskoj naprednosj stranci kažu da je reč o uobičajenoj proveri rada odbora i da oni koji nisu ostvarivali rezultate ili gde je bilo nesuglasica treba da se rasformiraju.

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Modest Dulić kaže da iako je bilo određenih političkih naznaka da može doći do ove situacije, pomalo su izmenađeni. On je još jednom izneo stav da prilikom pronalaženja partnera u političkim strankama za njih ne predstavlja sam naziv stranke, nego ljudi koji je čune. Istakao je da je sa DSS-om imao odličnu saradnju i veruje da će ta saradnja da se nastavi i kroz SNS.

Srpska napredna stranka sada ima 11 odbornika u lokalnom parlamentu od ukupno 67. Čime postaje treća najsnažnija politička partija u Skupštini grada, jer SVM ima 16, a DS 13 odbornika.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 151
Pregleda: 20234

Povezane vesti

Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

ilija maravić

gojko radić

bogdan laban

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.