Komentara: 13
Pregleda: 6309

Pastor: Bizarna politička slika Subotice

04.07.2013. u 16:36h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Ištvan Pastor osvrnuo se na aktuelnu političku situaciju u Subotici, gde je Savez vojvođanskih Mađara, zajedno sa Demokratskom strankom, stožer široke vladajuće većine, a u kojoj je i Demokratska stranka Srbije, čiji su odbornici, član veća i kompletno rukovodstvo prešli u opozicionu Srpsku naprednu stranku.
Pastor: Bizarna politička slika Subotice

U tom pogledu, Pastor je rekao da sa "velikom radoznalošću" prati kako će se i na koji način to razrešiti, jer je situacija, po njegovoj oceni, "prilično bizarna". Dodaje da na dnevnom nivou razgovara sa predstavnicima SNS i DS, ali ne u odnosu na Suboticu, i misli "da će i to doći na dnevni red".

"Trebali bi iskoristiti jul i avgust da se ohlade glave i smire strasti. Jer, inače, mislim da postoji opasnost da odluke koje budu eventualno donete neće biti dugoročno dobre", smatra lider SVM-a.

Pastor je ponovio stav da SVM u Subotici ubuduće neće ulaziti u "bitku za zbrajanje mandata", nego će se baviti temama značajnim za grad i za te teme tražiti partnere na političkoj sceni.

"Mislim da je to jedini racionalan način politiziranja i mi politiku doživljavamo na taj način", rekao je Pastor novinarima.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 6309

Povezane vesti

Povezane teme

demokratska stranka Subotica

DSS Subotica

ištvan pastor

svm

savez vojvođanskih mađara

srpska napredna stranka

sns subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.