• Pregleda: 5722

Pastor: Bizarna politička slika Subotice

Ištvan Pastor osvrnuo se na aktuelnu političku situaciju u Subotici, gde je Savez vojvođanskih Mađara, zajedno sa Demokratskom strankom, stožer široke vladajuće većine, a u kojoj je i Demokratska stranka Srbije, čiji su odbornici, član veća i kompletno rukovodstvo prešli u opozicionu Srpsku naprednu stranku.
Pastor: Bizarna politička slika Subotice

U tom pogledu, Pastor je rekao da sa "velikom radoznalošću" prati kako će se i na koji način to razrešiti, jer je situacija, po njegovoj oceni, "prilično bizarna". Dodaje da na dnevnom nivou razgovara sa predstavnicima SNS i DS, ali ne u odnosu na Suboticu, i misli "da će i to doći na dnevni red".

"Trebali bi iskoristiti jul i avgust da se ohlade glave i smire strasti. Jer, inače, mislim da postoji opasnost da odluke koje budu eventualno donete neće biti dugoročno dobre", smatra lider SVM-a.

Pastor je ponovio stav da SVM u Subotici ubuduće neće ulaziti u "bitku za zbrajanje mandata", nego će se baviti temama značajnim za grad i za te teme tražiti partnere na političkoj sceni.

"Mislim da je to jedini racionalan način politiziranja i mi politiku doživljavamo na taj način", rekao je Pastor novinarima.

Izvor: Agencija "Tanjug"

povezane teme

13
h_d Odgovori
"Pastor je ponovio stav da SVM u Subotici ubuduće neće ulaziti u "bitku za zbrajanje mandata", nego će se baviti temama značajnim za grad i za te teme tražiti partnere na političkoj sceni."

- 'fala falusu, al' kanda će se mal'ko načekati pošto normalnih partnera i nema. SaĆe bać Iso, špediter i neimar s Palića da popije još jednu kavicu kod Bossa sa kradomatima iz žutog preduzeća i mirna Bačka.
Always Ultra Odgovori
Ti si jedna od tih bizarnosti ! Sklanjaj vise onaj pano sa svojim likom tamo kod Nadvoznjaka na Segedinskom putu !!!
srecko Odgovori
ZA h-d..B R A A AVOOO!!!!Da neko realno vidi sta se desava!!!....strasno...ne znam dal da placem ili da se smejem...
Vesko Odgovori
Triput meri, jednom seci.Doslo je vreme da vas vidimo na delu, a ne samo vasa saopstenja sa
pozicije vlasti.Odvazite se i pokazite pravo lice.Stalno kritikujemo, ukazujete da nije dobro, a
zajedno ste u vlasti u istim foteljama.Zar vi mislite da ste samo vi ispravni, a sve sto se ranije
lose desavalo, vi kao sa time nemate nista.E to pricajte drugima, a ne nasim građanima.
fifi Odgovori
A u kojoj stranci nema kradomata?
Demagog Odgovori
Ako neko nema prava da prica o moralu, etici, bizarnosti, sta ima smisla, a sta ne...onda je to Pastor. Kompromitovana i politicki potrosena licnost, krajnje je vreme da se povuce sa politicke scene...
h_d Odgovori
@fifi,
- Ima ih svugde, ne sporim. I pošto svi politikaneri obavljaju delatnost od javnog značaja, ima, kažem IMA da se seciraju uzduž i popreko od strane javnosti, i pod tim podrazumevam da se sasvim jasno proverava imovinsko stanje, školska sprema i drugo relevantno za javnost, pre - tokom - i na kraju mandata. Što se tiče dotičnog Ise, #! mene interesuje po kom osnovu je njegova firma dobila dozvolu da ruši objekat u ulici Vase Stajića i da gradi zgradu na istom mestu, kao i da li je imao dozvolu da sagradi objekat na Paliću blizu Bagolyvara tih gabarita (ovo samo ukratko).
!#
@Demagog,
- Öcsika (Pastor) kao lider SVM-a, ima kao i svi mi svoje vrline i mane, i kao predstavnik manjinske zajednice ima legitimitet da radi u interesu harmonizacije sa drugim činiocima i dobrobiti svih građana na ovim prostorima. Btw. mogao bi da dokumentuješ tvrdnje da je čovek (kao što sam kažeš) "Kompromitovana i politicki potrosena licnost"... Ta tvrdnja je bazirana na čemu? Na tvom utisku? 'aj budi čovek pa obrazloži malo tu zbrku u argumentaciji. Je l' važi?

Ja, čak i kada želim komentarisati duhovito, i kada dajem naznake karakterizacije ličnosti, mislim sasvim ozbiljno. Tefter mi je pun zabeleški kao Broju 1 iz Alan Forda, pa samo čekam da opletem po svim dosadašnjim političkim akterima lokalne scene koji su zloupotrebili javnu funkciju i pribavili ličnu materijalnu i inu korist tokom njihovim mandata, a ima ih ihaj. A ti gukni ako je baš taj Pastor tak'a lopina. Ako ne, umukni zauvJek ;)
@h_d Odgovori
Evetovicu smiri se,opet si prso?
h_d Odgovori
^^

ahahahaa, vaš odgovor nije točan ;)
Betty Boop Odgovori
Pa to samo i rade tj. zbrajaju mandate.
Előre Odgovori
Nije Pastor baš tako neka velika postenjacina ;) Ali je bar toliko politicki oprezan da mu ne pada na pamet da ide u kombinacije sa postenim Radicem i postenim Labanom. Za to bi platio dodatnu cenu kod clanstva, mada je i sad u kombinaciji sa poštenim Dulicima.
Sta na sve to kaze vas kolega Maglai gospodine Istvane?
vladislav Odgovori
Meddig vannak birkák, addig pásztoroknak lesz munka.....
hooker Odgovori
Always.....zbog tebe je to ostavljeno.Da te podseti da nisu svi naprodaju,na kilo,zive vage,u ovom gradu.A bas i nisam primetio neke afere vezane za njega,dok tvoji liblinzi pune naslovne strane...i neke drustvene ustanove zatvorenog karaktera.Cemu ta nervoza,u ovim toplim danima?Cuvaj zdravlje i gledaj pravo kada vozis.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.