Komentara: 26
Pregleda: 6518

DSS nastavlja sa radom u Subotici

01.07.2013. u 14:18h
Izvor: RTV Yueco
Gradski odbor Demokratske stranke Srbije nastavlja sa radom i politika Demokratske stranke Srbije će se sprovoditi i ubuduće u Subotici, navodi se u saopštenju koje potpisuje predsednik Izvršnog odbora ove stranke Milovan Milošević, a povodom ostavke Bogdana Laban i prelaska zajedno sa gradskim odborom u Srpsku naprednu stranku.
DSS nastavlja sa radom u Subotici

DSS obaveštava javnost i članove Demokratske stranke Srbije u Subotici da ne podležu pritiscima i dezinformacijama koje se plasiraju u javnosti i ličnoj komunikaciji Bogdana Labana sa članovima DSS-a. Sve je moguće na političkoj sceni Srbije i ovaj slučaj to dokazuje. Čovek koji je do skoro govorio da su ljudi iz SNS-a njegovi najveći politički protivnici, sada postaje njihov član, navodi se u saopštenju.

Izvršni odbor DSS je imenovao člana Izvršnog Odbora Željka Tomića da koordinira radom stranačke organizacije severnobačkog okruga i on je ujedno od danas i poverenik za rad Gradskog odbora Subotica.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 26
Pregleda: 6518

Povezane vesti

Povezane teme

Demokratska stranka Srbije Subotica

DSS Subotica

Demokratska stranka Srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.