• Pregleda: 4252

Raspisani izbori za mesne zajednice u Subotici

Predsednik Skupštine grada Subotice Ilija Maravić raspisao je izbore za članove skupština mesnih zajednica na teritoriji Subotice za 19. jul.
Raspisani izbori za mesne zajednice u Subotici

Odluka o raspisivanju izbora doneta je danas i objavljena je u Službenom glasniku grada Subotica, tako da od danas teku rokovi vezani za ove izbore.

Izbore za članove Skupština mesnih zajednica sprovešće Izborna komisija grada Subotice koja treba da sačini Uputstvo za sprovođenje izbora, propisuje oblik i sadržaj obrazaca i određuje rokove za vršenje pojedinih izbornih radnji.

Poslednji izbori za članove Skupština mesnih zajednica su održani pre nešto više od četiri godine. Hitno raspisivanje ovih izbora nedavno je tražio odbor Saveza vojvođanskih Mađara u Subotici.

Izvor: RTV

povezane teme

11
Subotičanin Odgovori
Kršenje Zakona i Statuta grada Subotice. Izbori su trebali biti održani do 6 juna 2015 godine, ali kada je od SNS-a i pulena Labana i Radića šta drugo i očekivati
Opa Odgovori
Opa...... hmmm pocinje polako
Starosedelac Odgovori
Jedva čekam da se izbori završe pa da ovde poklapam DS botove koji se ovde uspinju kao da su na ekser seli... Mi, mi, mi ..samo mi smo pare obezbedili... mi mi mi, mi imamo predsednika koji nosi žutu kravatu a liči na miša što viri iz džaka mekinja....

Štetočine - nećete proći cenzus ;)
@Starosedelac Odgovori
Kad budeš shvatio da nije bitan % glasova, već koliko je ko uradio za građane Subotice biće ti mnoooogo bolje.
DUNAV Odgovori
ajmo sad tata i sin na izbore,da vidimo tu crvenu snagu.......
dno-dna Odgovori
Izlaznost u julu ce biti rekordno mala i nece biti nikakav pokazatelj,ustvari bice kazna za sadasnju nesposobnu vlast. Ko ce glasati na +40? za nesposobne politicare bilo koje partije? Dno-dna!!!
Vesko Odgovori
Nije ds kriv sto se izbori sada raspisuju, a u svm su mogli i ranije kukurikati i uticati na raspisivanje
izbora. Ucestvujemo u vlasti a kritikujemo tu vlast, nista novo od svm. To su radili i ranije pa im
se isplatilo, kada su sklopili novu koaliciju pa misle da ce se to ponoviti i biti ponovo glavni, da se
Maglai sepuri, kao da je njegova gradska kuca.
laik Odgovori
Pa zato su se slikali Maglai i Maravić kod koletora 7 Ali šta to vredi građani NEĆE dobiti kanalizaciju jer ulični vodovi ko zna kada će biti urađeni!! Kupuje se kasarna A građanima nude obveznice da imaju para za kanalizacionu i vodovodnu mrežu Pa ljudi moji to je novi oblik Samodoprinosa Dokle više ovako????Izgubili su kompas
Peki Odgovori
Ja bih Josipu Ivankovic za pridsidnicu Mz Supljak! Glasujumo za!!
Zdravo pametan Odgovori
Vladajuća koalicija u Subotici: oću kakit, neću kakit, a možda oću...a možda ipak neću.
Komendija!
I da, podržavam Josipu Ivanković za pridsidnicu mz šup(lj)ak.
Jovana Odgovori
Pobedicemo sveeee
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.