Komentara: 32
Pregleda: 10336

Preporukom Njujork tajmsa privući još turista

15.01.2014. u 15:58h
Izvor: RTV Yueco
Subotički turistički radnici, hotelijeri, ugostitelji i vinari uložiće maksimalni napor kako bi na najbolji mogući način iskoristili preporuku Njujork tajmsa, koji je Suboticu svrstao među destinacije koje obavezno treba posetiti u 2014. godini.
Preporukom Njujork tajmsa privući još turista

U članku ovog renomiranog američkog lista, pod nazivom „52 mesta koja morate posetiti u 2014”, Subotica se, zajedno sa srpskim vinom, našla na 42. poziciji.

Mi smo istraživali kakve su reakcije pomenutih u tekstu, a kakva očekivanja od preporuke.

U tekstu se preporučuje poseta velnes centru Hotela Galerija, koji predstavlja jedan od najvećih velnes centara u Srbiji, koji se nalazi u istoimenom Hotelsko kongresno poslovnom centru, grinfild investiciji nemačkog biznismena Rudolfa Valtera.

Preporukom Njujork tajmsa privući još turista

Wellness centar - hotel Galleria

U marketingu ovog centra ocenjuju da je ova preporuka stigla kao “šlag na tortu” kalendarske 2013. godine u kojoj su uspeli da povećaju broj ostvarenih noćenja za 12 odsto u odnosu na godinu dana ranije, a da će preporuku renomiranog američkog lista koristiti prilikom promocije centra kao regionalne kongresne destinacije na sajmovima u zemlji i okruženju.

Što se turističke organizacije tiče, ova preporuka biće jedan od aduta prilikom predstavljanja na sajamskim manifestacijama koje slede u 2014. godini, s nadom da će na osnovu nje turisti posetiti najseverniji grad u Srbiji.

Član Gradskog veća zadužen za turizam Vjekoslav Ostrogonac smatra ovu preporuku “najlepšim komplimentom za Suboticu”, te da će se lokalna samouprava potruditi da takvu vest iskoristi u promociji Subotice i privuče što više turista.

Preporukom Njujork tajmsa privući još turista

Caffe pizzeria “Boss”

Kao još jedna preporuka navodi se i jedan od najpopularnijih i najprestižnijih restorana u Subotici – picerija “Boss”. Menadžment ovog restorana ovu preporuku smatra plodom dugogodišnjeg rada, odnosno nagradom za “sav trud koji je uložen u podizanje kvaliteta”.

Preporukom Njujork tajmsa privući još turista

Vinarija "Zvonko Bogdan"

Ovaj restoran neguje tesnu saradnju sa Vinarijom “Zvonko Bogdan”, proizvođačem nekih od najkvalitetnijih vina u regiji opisanoj u tekstu Njujork Tajmsa, a koja predstavlja samo jednu od nekoliko desetina većih ili manjih, porodičnih ili industrijskih vinarija u regionu Subotice i Horgoša koji čine u tekstu opisani “vinski put”.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 32
Pregleda: 10336

Povezane vesti

Povezane teme

Grad Subotica

Turizam Subotica

turizam palić

hotel galleria

vinarija Zvonko Bogdan

boss caffe

wellness centar subotica

vjekoslav ostrogonac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.