Komentara: 13
Pregleda: 2405

Preko stotinu ulica pod asfaltom

19.06.2012. u 14:30h
Izvor: RTV
U Subotici je od marta prošle do aprila ove godine asfaltirano više od 100 ulica, izjavio je predsednik Skupštine grada Slavko Parać.
Preko stotinu ulica pod asfaltom

"Subotica je rekorder po kilometraži ulica u odnosu na broj stanovnika, ali takođe ima i najveći broj neasfaltiranih ulica u Vojvodini, baš zbog svoje razuđenosti. Takav slučaj je i sa ostalom infrastrukturom, strujom, vodom i kanalizacijom", rekao je Parać.

Na nedavnoj svečanosti povodom asfaltiranja atarskog puta u naselju Verušić, predsednik subotičke Skupštine je ocenio da je grad "jako mnogo uradio po tom pitanju, ali će imati još jako puno posla", te da je velika stvar i to što asfalt dobijaju i atarski putevi.

"Imamo jedan broj sela i gradskih mesnih zajednica koja nemaju neasfaltiranih ulica, ali imamo još dosta posla. Moramo voditi računa o poštovanju redosleda, što znači da prvo moraju da se izrade planska dokumenta, zatim postave vodovodna i kanalizaciona mreža, a tek posle toga asfalt, kako ne bi smo te ulice kasnije raskopavali", rekao je Parać.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 2405
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.