Komentara: 1
Pregleda: 4228

Pozivni centar od sutra dostupan od 8 do 14 časova

06.04.2020. u 17:49h
Izvor: Subotica.com
Pozivni centar na broju 024/636-136 za dostavu lekova i hrane građanima koji su stariji od 65 godina, od utorka, 7. aprila, biće dostupan u periodu od 8 do 14 časova, saopštila je Gradska uprava.
Pozivni centar od sutra dostupan od 8 do 14 časova

Takođe, Pozivni centar neće raditi od petka, 10. aprila, pa sve do utorka, 14. aprila, kao ni od 17. do 21. aprila, zbog uskršnjih, odnosno vaskršnjih praznika. Utorak će biti prvi radni dan u obe praznične nedelje.

- Pozivamo sve građane starije od 65 godina koji nemaju nikoga da za njih ode u nabavku hrane i lekova i koji se preko našeg Pozivnog centra obraćaju Crvenom krstu, da najave takve nabavke koje će zadovoljiti njihove potrebe tokom prazničnih neradnih dana - saopštila je Gradska uprava.

Crveni krst Subotice će tokom prazničnih neradnih dana organizovati dežurstvo za hitne slučajeve, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4228

Povezane vesti

Povezane teme

Gradska uprava Subotica

crveni krst

vanredno stanje

crveni krst subotica

pozivni centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.