Komentara: 12
Pregleda: 6365

Počela prodaja ulaznica za fudbalski meč Spartak - Partizan

02.08.2017. u 12:33h > 22:29
Izvor: Subotica.com
Odličan start "golubova" u novoj sezoni ponovo je probudio interesovanje ljubitelja fudbala u Subotici. Već u trećem kolu, u nedelju, u naš grad dolazi aktuelni šampion Srbije. Ulaznice se prodaju od danas.
Počela prodaja ulaznica za fudbalski meč Spartak - Partizan

U Subotici kada gostuju večiti to je praznik fudbala. Tribine su popunjene, interesovanje je veliko. Spartak je ove sezone krenuo odlično. Plavi golubovi u prva dva kola ostvarili su maksimalan učinak, pa mlada ekipa itekako zaslužuje podršku u duelu koji ih očekuje u nedelju, 6. avgusta, kada na Gradskom stadionu od 18 časova dočekuju Partizan. 

DELIMO 5x2 ULAZNICE - U saradnji sa JKP "Stadion" i FK "Spartak ŽK" delimo pet puta po dve ulaznice za zapadnu tribinu. Zainteresovani koji žele da učestvuju u nagradnoj igri treba da danas do 20 časova mejlom odgovore tačno na tri pitanja:

1. Koliko vrsta paketa sezonskih ulaznica nudi FK "Spartak ŽK" u tekućoj sezoni?
2. Kojim rezultatom je završen poslednji superligaški meč ove dve ekipe u Subotici?
3. Ko je najbolji strelac Superlige u prva dva kola i u kojem klubu igra?

Dobitnike ulaznica koji tačno odgovore na pitanja, izabraćemo nasumično i objaviti večeras posle 20 časova.

DOBITNICI KARTA: D. Grbić, D. Vilov, D. Šćepanović, M. Brajkov i M. Savić

Bilo je više od 50 tačnih odgovora, nažalost samo 5x2 karte možemo da podelimo. Hvala svima na učešću, čestitamo dobitnicima.

U novijoj fudbalskoj istoriji, od kada se Spartak 2009. godine vratio u Super ligu Srbije, Subotičani su se sa Partizanom sastali 16 puta u okviru šampionata i tri u Kupu Srbije.  Bolji učinak je na strani aktuelnog šampiona, stoga neugodna tradicija obavezuje na oprez, ali  svaka utakmica je prilika da se dosadašnji rezultati anuliraju i ispiše lepša strana istorije.

POČELA PRODAJA ULAZNICA

Cene ulaznica će kao i ranijih godina (sa CZV i PAR) biti, za zapad 400, za jug i istok 350, dok će se na tribinu za navijače Spartaka moći ući za 200 dinara.

S obzirom da je utakmica povišenog rizika za organizaciju, obaveza je organizatora da svaki posetilac stadiona koji nema drugačiju dozvolu (akreditaciju, propusnicu) mora da ima ulaznicu pa tako će tako za decu do 14 godina ulaz na zapadnu tribinu biti 100 dinara.

Ulaznice se već od danas mogu kupiti na dve lokacije u gradu, u SRC "Prozivka" (od 7 do 20 časova), u prostorijama JKP "Stadion" u Hali sportova (7-15h), kao i na dan utakmice, u nedelju, na samom stadionu (od 14 časova).

Počela prodaja ulaznica za fudbalski meč Spartak - Partizan

U nedelju od 18 časova, u ekstremnim uslovima

Utakmica sa Partizanom se igra u nedelju 6. avgusta od 18 časova. Iako meteorolozi najavljuju visoke temperature za dane vikenda (na snazi je crveni meteoalarm), o tome očigledno čelni ljudi superlige  ne razmišljaju.

Na adresu kluba u ponedeljak je stigao je zahtev od Zajednice Superlige za pomeranje termina odigravanja meča, jer Partizan danas igra revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona. Sportski je prihvatiti da se iz tog razloga meč pomeri na dan kasnije, ali satnica je i više nego sporna.

Reflektori su postavljeni da se mogu utakmice odigravati u noćnom terminu. Zašto se  meč sa crno – belima ne bi mogao igrati u 20 časova kao što je bilo i protiv Bačke!?  Da li je zbog televizijskog prenosa? Bez sumnje ljubitelji fudbala, kako na tribinama Gradskog stadiona tako i oni za malim ekranima, neće videti pravo izdanje ove dve ekipe, jer po takvim uslovima teško  je sedeti na tribinama, a ne 90 minuta trčati.

Šta je važnije, prenos ili ljudsko zdravlje i na kraju krajeva sam kvalitet fudbala? Da li je to način da se promoviše dolazak publike na stadion? Za odgovore onih koji vode ovo takmičenje ćemo najverovatnije biti uskraćeni, ali nema sumnje da će ljubitelji fudbala reći svoje u komentarima vesti...

Ipak...

Bez obzira na ovaj nezgodan termin, fudbaleri Spartaka bi voleli da vide dobro posećene tribine i pozvali su sve kojima je Spartak u srcu da dođu na stadion i pomognu im da se izbore i sa vremenskim prilikama i sa slavnim imenom srpskog fudbala. Budimo  vetar u leđa našem Spartaku!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 6365

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub partizan

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.