Komentara: 7
Pregleda: 5248

Fudbalski meč Spartaka i Partizana pomeren na 19 časova

05.08.2017. u 21:19h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski savez Srbije i Zajednica superligaša našli su kompromisno rešenje. Meč između Spartaka i Partizana igraće se nedelju od 19 časova.
Fudbalski meč Spartaka i Partizana pomeren na 19 časova

Kako saznajemo fudbalski meč 3. kola Superlige Srbije između Spartaka i Partizana igraće se sutra (nedelja) od 19 časova. Prvi termin je bio subota od 19 časova, pa je pomeren za nedelju od 18 časova, da bi danas popodne u FSS prelomili i utvrdili konačni termin - nedelja, 19 časova.

Nezvanično, TV Arenasport će prenositi meč, na svom drugom kanalu, tako da će biti zadovoljni i nosioc prava tv prenosa, ali i sami akteri sutrašnjeg meča.

Po najavama meteorologa temperatura sutra u 18 časova će biti 37 stepeni, već u 20 časova će biti 34, dok će do kraja meča temperatura pasti na 31 stepen. Pomeranje meča za jedan čas sigurno će značiti i igračima i publici na užarenim tribinama.

Ulaznice će se od sutra prodavati samo na stadionu i to od 15 časova, a cene su, za zapad 400, za jug i istok 350, dok će se na tribinu za navijače Spartaka moći ući za 200 dinara. S obzirom da je utakmica povišenog rizika za organizaciju, obaveza je organizatora da svaki posetilac stadiona koji nema drugačiju dozvolu (akreditaciju, propusnicu) mora da ima ulaznicu pa tako će tako za decu do 14 godina ulaz na zapadnu tribinu biti 100 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 5248

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub partizan

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.