Komentara: 9
Pregleda: 9786
Foto

Planovi za nove industrijske pogone

27.04.2017. u 10:28h > 17:48
Izvor: Subotica.com
Među brojnim tačkama današnje sednice Skupštine grada bilo je i nekoliko važnih odluka o izradi planova detaljne regulacije.
Planovi za nove industrijske pogone

Odbornici su jedinstveno doneli odluku o izradi PDR za radnu zonu u Mišićevu, čiji je inicijator i finansijer preduzeće „Patent co“, za radnu zonu „Zorka“, gde treba da bude nova industrijska zona, te za naselje Aleksandrovo, gde treba da bude izgrađeno postrojenje za upravljanje otpadom. Planovi detaljne regulacije doneti su i za obalni pojas Palićkog i Ludoškog jezera, kako bi se na vreme realizovale sve ono što obavezuje ugovor sa nemačkom KFW bankom.

Planovi za nove industrijske pogone

Odbornici opozicije su podržali donošenje ovih planova, ali su vlasti poručili da ubrzaju njihovu izradu, kako bi se projekti što pre realizovali.

Odlučeno je i da priznanje „dr Ferenc Bodrogvari“ ove godine ponesu Ivan Halasević, Ema Pešti i Laura Kozma, a izglasana je i Odluku o obrazovanju Službe za internu reviziju Grada Subotice, Odluka o proširenju Slobodne zone, koja će sada biti na zemljištu u vlasništvu kompanije „Metro cash & carry“.

Planovi za nove industrijske pogone

Odbornici u Subotici danas su po prvi put u istoriji gradske skupštine počeli da koriste službene tablet uređaje, kako je ranije rečeno da bi lakše pratili rad sednice. Za nabavku 70 tableta i 14 notbuka iz gradskog budžeta izdvojeno je 2,2 miliona dinara sa PDV.

Izvor: Subotica.com
9. sednica Skupštine grada 9. sednica Skupštine grada 9. sednica Skupštine grada 9. sednica Skupštine grada 9. sednica Skupštine grada 9. sednica Skupštine grada 9. sednica Skupštine grada 9. sednica Skupštine grada
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 9786

Povezane vesti

Povezane teme

Skupština grada Subotice

skupština subotice

sednica skupštine grada

gradska skupština

skupštinsko zasedanje

prenos uživo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.