Komentara: 1
Pregleda: 1739

Odbojkašice Spartaka na finalnom turniru Kupa Srbije protiv Vizure

22.01.2016. u 10:17h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka na finalnom turniru Kupa Srbije protiv Vizure

Finalni turnir jubilarnog 50. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica odigraće se 20. i 21. februara u Staroj Pazovi, odlučeno je juče na žrebu u beogradskom hotelu „M“. Pored Stare Pazove u opciji je bila i Senta, za koju je NIS Spartak ponudio tehničku organizaciju, ali odlučeno je da se finalni turnir ipak odigra na domaćem terenu aktuelnog osvajača ovog trofeja.

Među četiri ekipe koje će se ove sezone boriti za trofej najmasovnijeg klubskog takmičenja je i subotički Spartak koji će sastati sa Vizurom, dok će se u drugom polufinalnom paru sastati Crvena zvezda i Jedinstvo iz Stare Pazove.

Polufinalni mečevi se igraju u subotu, a dan kasnije saznaćemo ko će biti osvajač jubilarnog Kupa.

Ekipa Vizure je osvajač Kupa Srbije u sezoni 2014/15, trenutno je neprikosnoveni lider u Superligi, Subotičanke su na svom terenu ove sezone već jednom ove sezone tesno poražene, a priliku za revanš i dobru uvertiru pred finalni turnir imaće početkom februara, u 14. kolu, kada Vizura dolazi u Suboticu.

Posle 11 odigranih kola ŽOK "Spartak se nalazi na 4. mestu tabele Superlige sa šest pobeda i pet poraza, a svoje učešće u Kupu CEV završio je još u osmini finala.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1739

Povezana vest

Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.