Komentara: 33
Pregleda: 17607

Od ponedeljka počinju radovi na "levom skretanju" na delu Ulice Maksima Gorkog

12.07.2019. u 15:02h
Izvor: Subotica.com
Tokom trajanja radova, od 15. jula do 25. decembra, u delu proširenja biće zatvorene po dve trake, jedna za svaki smer. Deonica radova biće obeležena vertikalnom signalizacijom.
Od ponedeljka počinju radovi na "levom skretanju" na delu Ulice Maksima Gorkog

Zbog nedostatka saobraćajnih traka za leva skretanja, u Ulici Maksima Gorkog, najfrekventnijoj saobraćajnici u našem gradu, najkritičnije su raskrsnice sa ulicama Braće Radić i Štrosmajerovom. Posledica takvog stanja je povećana ugroženost učesnika u saobraćaju i mala protočnost koja vrlo često prouzrokuje ozbiljne zastoje, kako na glavnom, tako i na priključnim putnim pravcima.

Realizacijom projekta rekonstrukcije, s kojim je Subotica aplicirala, a za koji je iz budžeta AP Vojvodine izdvojeno 73,1 miliona dinara, očekuje se da će se gore navedeni problemi rešiti, odnosno da će se deonica učiniti protočnijom, praktičnijom i bezbednijom za saobraćaj.

Radovi na rekonstrukciji i dogradnji kolovoza u Ulici Maksima Gorkog, na raskrsnicama sa ulicom Braće Radić i Štrosmajerovom, počinju 15. jula i trajaće do 25. decembra tekuće godine.

Kako se navodi u saopštenju Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj, projektom privremene saobraćajne signalizacije je predviđeno da od četiri saobraćajne trake u svakoj fazi dve saobraćajne trake budu zatvorene, a dve otvorene za saobraćaj.

Mapa rekonstrukcije 1 (kliknite na sliku za veći prikaz)

Od ponedeljka počinju radovi na "levom skretanju" na delu Ulice Maksima Gorkog

Mapa rekonstrukcije 2 (kliknite na sliku za veći prikaz)

Od ponedeljka počinju radovi na "levom skretanju" na delu Ulice Maksima Gorkog

Izvor: Subotica.com
Radovi u ulici Maksima Gorkog (projekat rekonstrukcije "levo skretanje") Radovi u ulici Maksima Gorkog (projekat rekonstrukcije "levo skretanje") Radovi u ulici Maksima Gorkog (projekat rekonstrukcije "levo skretanje") Radovi u ulici Maksima Gorkog (projekat rekonstrukcije "levo skretanje") Radovi u ulici Maksima Gorkog (projekat rekonstrukcije "levo skretanje") Radovi u ulici Maksima Gorkog (projekat rekonstrukcije "levo skretanje") Radovi u ulici Maksima Gorkog (projekat rekonstrukcije "levo skretanje") Radovi u ulici Maksima Gorkog (projekat rekonstrukcije "levo skretanje")
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 33
Pregleda: 17607

Povezane vesti

Povezane teme

rekonstrukcija ulice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.