• Pregleda: 6492

Obezbeđen novac za fasadu Tehničke škole

Tehnička škola "Ivan Sarić" dobiće od Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine više od 40 miliona 200 hiljada dinara za I fazu sanacije i adaptacije objekta škole–krova i fasade.
Obezbeđen novac za fasadu Tehničke škole

Odluka o dodeli sredstava objavljena je danas na sajtu Vlade Vojvodine. Radi se o raspodeli ukupno 200 miliona dinara po Konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti obrazovanja, učeničkog i studentskog standarda.

Sredstva su raspoređena na 16 projekata na teritoriji Vojvodine, a za subotičku Tehničku školu predviđen je najveći iznos.

Prema rečima Ivana Bajića, direktora Tehničke škole "Ivan Sarić" prva faza radova predviđa spoljni zapadni deo fasade, gde je glavni ulaz. Nakon procedure javne nabavke, radovi I faze bi mogli početi 1. septembra i, sa pauzom u zimskim mesecima, biti gotovi do leta naredne godine.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

13
ekisne Odgovori
DS SVM 1 0
reboot Odgovori
Skidajte te klima uredjaje sa fasade! Odakle vam i ideja da ih okacite tamo?!?
Sinonim Odgovori
@ekisne

1:0? A pare za pozorište, a pare za Muzičku školu, bolnicu pre neki dan? :) Pre će biti 6:0 za DS.

(Uprkos tome što su u Subotici opozicija!)

SNS-SVM koalicija pokazuje da od silnih obećanih para nema ni dinara. Jedino što znaju je da pare Subotičana šalju za Beograd. 3 miliona (evra!) za Dom vojske, 3 miliona za kasarnu..........
Kočmar Odgovori
Pa dobro bre, šta je ovo?? Toliko ste napljuvali DS žute lopove, a oni čak i iz debele opozicije u Suboticu donose neuporedivo više para od ovih na vlasti. Svaki 2-3 dan na subotica.com po neka vest kako su žuti obezbedili pare za nešto.
Kočmar Odgovori
Pa dobro bre, šta je ovo?? Toliko ste napljuvali DS žute lopove, a oni čak i iz debele opozicije u Suboticu donose neuporedivo više para od ovih na vlasti. Svaki 2-3 dan na subotica.com po neka vest kako su žuti obezbedili pare za nešto.
AlwaysUltra Odgovori
Bice svakako odlicno da se ta zapustena palata konacno obnovi - ali je pitanje zasto demokrade nisu davali shakom i kapom dok su jahali vlast na svim nivoima !? Nego sada kada su niko i nista.
taurus Odgovori
Always ultra,

ne lupaj, od 2007. do 2013. demokrate su iz Novog Sada i Beograda donele vise od 5 milijardi u Suboticu. SVM i SNS nista. A da, zaboravio sam bespovratnih 2 miliona evra Bumfordu. Izvini
Mirko Odgovori
Urađena fasada ,Žute kuće pa muzičke škole itd....Te iste fasade za godinu dana otpadaju i izvođač radova nema nikakvu obavezu da je popravi.Oće li nekom pasti na pamet da izvođača radova obaveže da da garanciju za svoj posao barem deset godina.Pa u prodavnici kad kupite peglu dobijete garanciju ,a ovde se obrću grdni milioni i niko ne daje garanciju samo se dele pare ja tebi ti meni i u krug do besvesti.
AlwaysUltra Odgovori
taurus

Mozda u svoje dzepove.

Inache - SU je grad sa najmanjim platama i najvecim brojem nezaposlenih u Srbiji i najvecim procentom bezhanja mladih glavom bez obzira !

Ako lazhe koza ne lazhe rog !
mrmot Odgovori
Opet ovi žuti.
Pa hoće li jednom pisati da je nešto obezbedila republika. Jel to bio razlog skidanja Modesta?
Pokrajina ovo, pokrajina ono. Non stop.
Ja bih da vidim republiku i grad na sceni.
roditelj Odgovori
urodilo je plodom roditeljsko angazovanje i celog roditeljskog odbora,u okviru skole.
kao jedan od clanova roditeljskog saveta koji je ucestvovao u radu ..zelim da se svima zahvalim,od roditelja,do djaka i profesora iste skole
ujedno da napomenem,da ovaj uspeh nema veze sa politickim strankama,vec zasluga ucenika,roditelja i radnika skole..tj profesori i svi oko njih
hvala n aobjavljivanju komentara
asd Odgovori
To treba porusiti pa ponovo zidati identicnu zgradu, ne vredi ulagati u fasadu kad je kompletan objekat za rusenje.
Safet Odgovori
Sta ima da se sanira ka ce ovi klinci izmesca da uniste kao i sve sto su unistili u toj skoli. Od table sundjera, preko stolica isfirkanih odnika, vrata busna, prozori malo pa razbijeni... Stoka ne zna da cuva...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.