• Pregleda: 1532

Na Tehničkoj školi ove godine samo pripremni radovi

Prva faza sanacije i adaptacije objekta Tehničke škole "Ivan Sarić", odnosno rekonstrukcije krova i fasade, još nije počela i, kako sada stvari stoje, ove godine bi mogli da budu urađeni samo pripremni radovi.
Na Tehničkoj školi ove godine samo pripremni radovi

Sredstva za 1. fazu u iznosu od oko 40 miliona dinara su obezbeđena iz Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine. Javna nabavka za izvođenje radova je završena, bilo je 10–tak prijavljenih, stručna Komisija je izabrala izvođača, ali je na tu odluku jedan od ponuđača podneo zahtev za zaštitu prava pred nadležnom republičkom Komisijom, kaže Ivan Bajić, direktor Tehničke škole.

Odluka republičke Komisije očekuje se sredinom novembra, pa bi do kraja godine bilo vremena za eventualno izvođenje pripremnih radova. Glavni radovi I faze počeli bi na proleće i mogli biti završeni do leta.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

1
Always Ultra Odgovori
Za 50 godina su uspeli samo ogradu oko zgrade da zamene. Ima jos 50 godina vremena da se zapocnu "pripremni radovi" ! Od svega prave sprdnju pa zasto bi tu izuzetak bili ?!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.