Komentara: 3
Pregleda: 2693

Za Tehničku školu i dalje neizvesna fasada

26.02.2015. u 00:07h
Izvor: Radio Subotica
U Tehničkoj školi "Ivan Sarić" u ovom trenutku ne znaju šta će biti sa realizacijom prve faze rekonstrukcije zgrade fasade.
Za Tehničku školu i dalje neizvesna fasada

Nakon što su prošle godine sredstvima iz pokrajine urađeni interventni radovi, krajem 2014-te stigla je Odluka o dodeli oko 40 miliona dinara sredstava Fonda za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine, za I fazu rekonstrukcije. Međutim, kako kaže direktor Ivan Bajić, Tehničke škole nema na spisku projekata koji će se, sada preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine, finansirati u 2015. godini.

Spisak je objavljen u Službenom listu Vojvodine, u okviru Pravilnika o načinu realizacije projekata, čija je realizacija započeta iz sredstava Fonda za kapitalna ulaganja. Direktor je Pravilnik i spisak video danas i sada namera da se, prvo u lokalnoj samoupravi, raspita o detaljima. Kako kaže, možda se ispostavi da odluka od prošle godine nema veze sa objavljenim Pravilnikom, iako ne veruje da je tako.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 2693

Povezane vesti

Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.