Komentara: 44
Pregleda: 18858

Novi cenovnik Subotica-transa od sutra na snazi

30.09.2014. u 16:30h
Izvor: Subotica.com
Iz JP "Subotica-trans" Subotica obaveštavaju korisnike usluga da je od 01.10.2014. godine na snazi novi cenovnik usluga.
Novi cenovnik Subotica-transa od sutra na snazi

Cena kupljene pojedinačne karte u autobusu iznosi 90,00 dinara, a pojedinačna karta kupljena u pretprodaji za jednu vožnju iznosi 60,00 dinara (elektronski novčanik). Izvršena je i dodatna izmena u cenovniku mesečnih karata u prigradskom saobraćaju, koja se odnosi na uvećan popust za mesečne karte za radnike i građane. Umesto dosadašnjih 10%, popust po novom cenovniku iznosi 20%.

Prodajni punktovi JP "Subotica-trans" nalaze se na nekoliko lokacija: Autobuska stanica ulica Senćanski put br.5, Turistička agencija ulica Matka Vukovića br.9, Teslino naselje Put Partizanski baza bb i lokal preko puta hotela Patrija ulica Maksima Gorkog br.1. U pripremi je i prodajno mesto na Paliću u prostorijama MZ Palić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 44
Pregleda: 18858

Povezane vesti

Povezane teme

Suboticatrans

autobuske karte

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.