• Pregleda: 9120

Nastavlja se rušenje nelegalnih objekata na Vikend naselju na Paliću

Grad Subotica i preduzeće "Park Palić" koji je upravljač turističkog prostora Palić, u toku letnjih meseci počeli su sa uređivanjem nelegalno sagrađenih objekata na Paliću. Po nalogu građevinske inspekcije, srušilo se nekoliko nelegalnih objekata na Vikend naselju a sada se nastavljaju radovi na rušenju sa ciljem pripremanja i uređivanja najatraktivnije građevinske parcele na Paliću, saopšteno je iz preduzeća "Park Palić".
Nastavlja se rušenje nelegalnih objekata na Vikend naselju na Paliću

Radi se o parceli površine od oko 86.000 m2 koja je namenjena izgradnji banjsko-zdravstvenih i sportsko-poslovnih objekata. Parcela se nalazi na severoistočnoj obali jezera, a proteže se od hotela Prezident do hotela Sport.

U toku današnjeg dana počeće se sa rušenjem nepotrebnih objekata koji se nalaze na prostoru kamping odmorišta na Paliću, a nastavak aktivnosti oko uređivanja ove parcele biće realizovan u saradnji sa stručnim službama Grada Subotice.

Preduzeće "Park Palić" svojim aktivnostima nastoji da ovu parcelu privede nameni i uskladi je sa Planom detaljne regulacije kako bi se pripremila za potencijalne investitore, a sve u cilju izgradnje moderne evropske turističke destinacije u skladu sa Master planom Palića, stoji na kraju saopštenja.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

11
naravno Odgovori
Potrebna je ta parcela nekome,naravno u nečiju veliku korist ličnu i na radost građana...
Vesko Odgovori
Alaj vam rusenje ide od ruke.
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
Dakle,nastavak "četvorogodišnjih IZUZETNIH aktivnosti na uređenju...",kako u EPP stilu ili "pričam ti priču",stoji na zvaničnom sajtu JP "Park Palić".Samo da vajni ne(i)mari ne shvate zdravo za gotovo nekadašnju udarničku parolu "dok je obnova,nema odmora",pa da se (ne daj Bože) pretrgnu od "silnog" posla na potezu "čak" do restorana "Fontana".U svakom slučaju ne zavidim im kada (i ako?) budu rušili letos zamandaljeni toalet sve sa ...(autocenzurisano!) na auto parkingu pored Muškog štranda.Nego,čik ako im nije prpa,pa da zađu s one strane duge u svojevrsnu "zonu sumraka" zvanu Vikend naselje,dušu dalo za snimanje horor filmova,a što je evidentno na prvom linku!Marketinško rušenje tri baračice restorana "Plaža" (drugi link) pred otvaranje letnje sezone kupa..pardon,se ne računa.

/www.youtube.com/watch?v=qd55dDkGV7I

/www.youtube.com/watch?v=Mrb-ooYHubI
šta ovo znači Odgovori
Molim pojašnjenje od urednika šta znači "počeli su sa uređivanjem nelegalno sagrađenih objekata na Paliću" ?
mz/x Odgovori
Ovo je za Palic kao Suezki kanal za Egipat . Jos naplatna rampa da se postavi i = $$$
Uvek u pravu Odgovori
Da li se ruše i "Prezident" i "Sport" ili samo ono između? Svako vreme ima svoje favorite.
www.subotica.com Odgovori
@šta ovo znači
Tako je navedeno u saopštenju preduzeća "Park Palić".
tetka Odgovori
Ruše li se i nelegalno igradđeni objekti subotičke "ELITE"? Sumljam, tj oni su sigurno na vreme kupili sebi dozvole. Para vrti gde burgija ne može!

Udri po sirotinji opet. Mi većina već ni u šetnju nećemo moći na Palić /zbog troškova prevoza/ - šta će nama vikendice. Udri po njima, ruši, razvuci upotrebiv građevinski materijal.
palicanin Odgovori
Gojko radi.samo da ne uzmu i njegov hotel sto je sagradio pored jezera
zvonko Odgovori
Moze i ovako vikend naselje da se uvrsti u turisticku ponudu, da bude autenticno.
Pod Abandoned Village.
Ima ljudi koji vole to da istrazuju, pogledajte malo po youtube.
A jos ako se uzme u obzir da je Palicko Jezero najveca otvorena septicka jama u evropi a mozda i sire, tu se tek krije potencijal.
Jos malo samo da ga zagadimo, bili bi odmah iza černobilja u evropi.
Cummiball Odgovori
Biće tamo Aquapark.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.