Komentara: 11
Pregleda: 10063

Nastavlja se rušenje nelegalnih objekata na Vikend naselju na Paliću

08.10.2014. u 12:48h
Izvor: Subotica.com
Grad Subotica i preduzeće "Park Palić" koji je upravljač turističkog prostora Palić, u toku letnjih meseci počeli su sa uređivanjem nelegalno sagrađenih objekata na Paliću. Po nalogu građevinske inspekcije, srušilo se nekoliko nelegalnih objekata na Vikend naselju a sada se nastavljaju radovi na rušenju sa ciljem pripremanja i uređivanja najatraktivnije građevinske parcele na Paliću, saopšteno je iz preduzeća "Park Palić".
Nastavlja se rušenje nelegalnih objekata na Vikend naselju na Paliću

Radi se o parceli površine od oko 86.000 m2 koja je namenjena izgradnji banjsko-zdravstvenih i sportsko-poslovnih objekata. Parcela se nalazi na severoistočnoj obali jezera, a proteže se od hotela Prezident do hotela Sport.

U toku današnjeg dana počeće se sa rušenjem nepotrebnih objekata koji se nalaze na prostoru kamping odmorišta na Paliću, a nastavak aktivnosti oko uređivanja ove parcele biće realizovan u saradnji sa stručnim službama Grada Subotice.

Nastavlja se rušenje nelegalnih objekata na Vikend naselju na Paliću

Preduzeće "Park Palić" svojim aktivnostima nastoji da ovu parcelu privede nameni i uskladi je sa Planom detaljne regulacije kako bi se pripremila za potencijalne investitore, a sve u cilju izgradnje moderne evropske turističke destinacije u skladu sa Master planom Palića, stoji na kraju saopštenja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 10063

Povezane vesti

Povezane teme

Park Palić

vikend naselje

rušenje nelegalnih objekata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.