Komentara: 0
Pregleda: 3250

Javni uvid PDR za Vikend naselje na Paliću

11.07.2011. u 16:24h
Izvor: RTV Yueco
Javni uvid PDR za Vikend naselje na Paliću

U toku je javni uvid nacrt Plana detaljne regulacije za “Vikend naselje”na Paliću i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Plana detaljne regulacije za “Vikend naselje” na Paliću na životnu sredinu, nacrt Plana generalne regulacije X za zonu “Peščara” i nacrt Plana detaljne regulacije za Uređaj za prečišćavanje otpadnih voda naselja Stari Žednik, ako i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Plana detaljne regulacije za UPOV naselja Stari Žednik na životnu sredinu.

Javni uvid može da se obavi do 9. avgusta, radnim danima od 8 do 14 časova, u Gradskoj upravi Subotice, na adresi Trg Slobode 1.Zainteresovana pravna i fizička lica mogu izvršiti uvid u Planove i dobiti informacije o Planovima u Gradskoj upravi Subotice, u Službi za građevinarstvo, Stara gradska kuća, kancelarija br. 202-1.

Primedbe na planirana rešenja u toku javnog uvida, mogu se u pisanoj formi dostaviti Službi za građevinarstvo u Uslužnom centaru šalter 14 ili 15.Javna sednica Komisije za planove održaće se 06. septembra u 13 časova u zgradi Stare gradske kuće u Plavoj sali.

Pravna i fizička lica mogu pred Komisijom za planove da obrazlože svoje primedbe koje su u pisanom obliku poslate tokom javnog uvida.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3250

Povezana vest

Povezane teme

plan detaljne regulacije

vikend naselje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.