Komentara: 23
Pregleda: 5743

Najavljeno postavljanje više javnih toaleta u Subotici i na Paliću

07.10.2014. u 15:04h
Izvor: Subotica.com
Tokom naredne godine po rečima gradonačelnika Direkcija za izgradnju grada Subotice pozabaviće se pitanjima javnih toaleta i zatvorenih parking prostora za bicikliste na teritoriji Subotice i Palića.
Najavljeno postavljanje više javnih toaleta u Subotici i na Paliću

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai pri obilasku radova na zameni autobuskih stajališta izjavio da će grad raspisati tokom naredne godine pripremiti projekat i raspisati tender za izgradnju više javnih toaleta u Subotici i na Paliću.

- "Postoji potreba da se u Subotici i na Paliću napravi nekoliko javnih toaleta. Ovo je pitanje koje muči naš grad decenijama. Toaleti će biti moderni i funkcionalni kako bismo građanima omogućili da imaju normalne uslove za obavljanje fizioloških potreba." - izjavio je Maglai.

Pored ovoga grad planira da napravi takođe na više frekventnih lokacija mesta na kojima će građani moći da ostavljaju svoje bicikle, a koja će biti obezbeđena i pod video nadzorom, što će po mišljenju gradonačelnika pomoći da se spreči veliki broj otuđivanja bicikala.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 5743

Povezane vesti

Povezane zviždaljke

Povezane teme

javni toalet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.