Komentara: 22
Pregleda: 5010

Dva javna toaleta uz obalu Palićkog jezera puštena u rad

05.08.2021. u 18:07h
Izvor: Subotica.com
Dva javna toaleta uz obalu Palićkog jezera puštena su nedavno u rad. Nakon što su izabrani zakupci koji će brinuti o higijeni u ovim objektima stvorili su se uslovi da isti budu dati na upotrebu građanima. Jedan radi samo vikendom i plaća se naknada, drugi je besplatan i radi tokom dana.
Dva javna toaleta uz obalu Palićkog jezera puštena u rad

Neki od vas ćete se verovatno začuditi i zapitati da li je dotle došlo da se izveštava da rade javni toaleti? Pa to bi se valjda podrazumevalo u jednom turističkom mestu. Možda i nije informacija za vest, ali s obzirom koliko smo se ranije, godinama unazad, raspitivali kada će to pitanje biti rešeno, makar delimično, i da smo ko zna koliko pištaljki imali na tu temu - verovatno je red i da obelodanimo da su dva toaleta data na korišćenje, kome zatreba.

Preduzeće "Park Palić" saopštilo je juče da su dva od četiri planirana javna toaleta uz obalu jezera dostupna građanima. Završetak toaleta kod Ženskog štranda i uređenje toaleta kod ulaza na Muški štrand planirano je u prvoj polovini naredne godine, pre početka turističke sezone.

Dva javna toaleta uz obalu Palićkog jezera puštena u rad

Objekat u izgradnji, kod Ženskog štranda

Jedan toalet se nalazi između parkinga Male gostione i dečjeg igrališta u parku i on će tokom turističke sezone biti otvoren isključivo tokom vikenda, a može se koristiti uz novčanu naknadu. Drugi koji je adaptiran nalazi se na šetalištu kod Peščane plaže. a može se besplatno koristiti svakog dana od 10 do 20 časova. Koja je cena za korišćenje, kao i da li se plaća ukoliko neko unutra hoće samo da plače - nažalost ne znamo.

Srećom, nije bilo svečanog puštanja u rad, a zašto se toliko dugo čekalo da javni toaleti, toliko traženi i očekivani, budu osposobljeni i dati na upotrebu, pročitajte u povezanim vestima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 5010

Povezane vesti

Povezane zviždaljke

Povezane teme

javni toalet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.