Komentara: 8
Pregleda: 3421

Kuglašice Pionira bez zasluženog priznanja

26.12.2014. u 15:37h
Izvor: Subotica.com
Nema sportskog trenera u Srbiji koji ne bi poželeo ovakav sastav svoje ekipe. Na stranu im lepota, o sportskim vrednostima i rezultatima koji vrednost prate ovde je reč. Titule u državi odavno su prestale da broje, pobede u Kupu, takođe... Evropski i svetski prestiž definiše njihovu poziciju najtrofejnijeg subotičkog sportskog kolektiva i jednog od najtrofejnijih u zemlji... ali to nije dovoljno... zaboravljene su u svom gradu...
Kuglašice Pionira bez zasluženog priznanja

Ženski kuglaški klub "Pionir" je ove godine osvojio treće mesto u Ligi šampiona i odbranio duplu krunu u domaćem prvenstvu i Kupu. To je bio razlog da Pokrajinski sekretarijat za sport i Sportski savez Vojvodine subotičkim kuglašicama dodele godišnja priznanja "Vihor" odnosno "Jovan Mikić Spartak".

Ono što ostaje kao nepoznanica je to što Grad, bar zvanično i formalno, već duže vreme ne odaje priznanje subotičkim kuglašicama. Tako se ni ove godine nisu našle ni među nominacijama za najbolje sportiste i sportske kolektive.

U klubu se nadaju da će se na tom polju nešto promeniti i da će njihov rad i rezultati biti valorizovani. Što se tiče statusa odnosno naziva kluba, zna se da će do kraja sezone nastupati kao Pionir, a da će se potom tražiti rešenja za dalje funkcionisanje. Sigurno je da ovaj uspešan sportski kolektiv zaslužuje podršku i pažnju Grada i lokalne zajednice.

Kuglašice Pionira bez zasluženog priznanja

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 3421

Povezane vesti

Povezane teme

Kuglašice Pionir Subotica

kuglaški klub pionir

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.