Komentara: 1
Pregleda: 1919

Kuglašice Pionira izborile polufinale Lige šampiona

18.02.2015. u 09:05h
Izvor: Subotica.com
Kuglašice subotičkog Pioniraplasirale su se u završnicu Lige šampiona, koj se ove godine održava ove godine održava poslednjeg vikenda marta u nemačkom gradu Straubing. Ovo je njihovo drugo ustastopno učešće na turniru četiri najbolje ekipe Evrope.
Kuglašice Pionira izborile polufinale Lige šampiona

Polufinale Lige šampiona za kluglašice održava se 28. i 29. marta. Subotička ekipa je u četvrtfinalu elitnog kuglaškog takmičenja u dvomeču bila bolja od nemačkog Šrechajma, ali tek kada se uzeo u obzir set količnik.

U duelu ove dve ekipe Pionir je imao bolji set količnik i sa ukupno 27:21 biće ponovo učesnik smotre najboljih kuglašica Evrope. Dva važna igračka poena donele su Zorica Barać i juniorka Hermina Lukač. Livia Santo je sa 576 čunjeva bila najbolja u redovima Subotičanki, dok je kod Nemica, Simona Šnajder sa 601 čunjem bila igračica dana.

Pored Pionira na među četiri najbolje evropske ekipe plasirale su se kuglašice Celja (Slovenija), Viktorije (Bamberg, Nemačka) i Mlake (Rijeka, Hrvatska).

Srbija u završnici ima i predstavnika u muškoj konkurenciji

Srbija će imati predstavnika i u muškom fajnal foru pošto se ekipa Beograda takođe plasirala na završni turnir. U odličnoj igri sa maksimalnih 8:0 savladali su u revanš meču u Jašiju rumunskog predstavnika Olimpiu. U čunjevima je bilo 3:357:3.565 za beograđane. U prvom meču u Beogradu na Banjici bilo je 7:1 za Beograd.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1919

Povezane vesti

Povezane teme

Kuglašice Pionir Subotica

kuglaški klub pionir

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.