Komentara: 3
Pregleda: 2663

Kuglašice Pionira osvojile pet medalja na prvenstvu Srbije

16.04.2013. u 18:36h
Izvor: Sportski savez Subotice
Kuglašice Pionira osvojile su pet medalja na pojedinačnom prvenstvu Srbije održanom na kuglani u Banji Junaković u Apatinu 13.i 14. aprila.
Kuglašice Pionira osvojile pet medalja na prvenstvu Srbije

U kombinaciji Gere Estella je osvojila 6. mesto, Zorica Barać 4. mesto, Nevenka Joković 3. mesto i bronzanu medalju, Livia Santo 2. mesto i srebrnu medalju, dok je Renata Vilov bila najbolja i osvojila zlatnu medalju.

U finalnom delu se vodila velika borba između Nevenke Joković i Hajnalke Milosav iz Zrenjanina za 3. mesto gde je trijumfovala Nevenka i osvojila bronzanu medalju a u borbi za titulu Prvaka države sastale su se Vilov Renata i Đukić Maja igračica Radničkog iz Novig Sada. Posle velike borbe trijumfovala je Subotičanka igračica Pionira, Renata Vilov i zasluženo osvojila zlatnu medalju i titulu državnog prvaka

Sledeći nastup kuglašica Pionira će biti u kupu Srbije. Polufinale Kupa Srbije se održava u subotu 20.04 u Kljaljićevu, dok je finale na programu u nedelju 21.04. u Apatinu. Polufinalni parovi su Apatin - Srem i Pionir - Jedinstvo.

Izvor: Sportski savez Subotice
Postavljeno pre 11 godina i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 2663

Povezane vesti

Povezane teme

kuglanje Subotica

kuglaški klub pionir

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.