• Pregleda: 6783

Kraj konjičke sezone u nedelju

Konjički klub "Bačka" organizovaće u nedelju na Gradskom hipodromu, poslednji ovogodišnji, sedmi po redu, trkački dan - "Trka oslobođenja grada Subotice".
Kraj konjičke sezone u nedelju

Ove tradicionalne trke, koje se voze na duže staze, datiraju još od 1967. godine, a u njima nije toliko bitna brzina, već do izražaja dolazi izdržljivost grla, na distanci od 3.200 metara.

"Trka Oslobođenja grada" biće poslednji ovogodišnji takmičarski dan, nakon kojeg još preostaje da se održi klupska trka zatvaranja sezone, koja će biti revijalnog karaktera.

Po mišljenju Branislava Mukića, jednog od najboljih subotičkih vozača, glavni i apsolutni favorit je grlo Pablo Jet koje kako kaže dobro poznaje jer je sa njim vozio dosta trka i pre dve godine osvojio ovu trku. Konkrenti su mu, kako kaže, dva grla francuskog porekla koja su izdržljiva.

Kvalifikacije za nedeljnu trku Oslobođenja grada počinju u 13 časova, dok će sam takmičarski dan, u okviru kojeg će biti organizovano ukupno sedam tačaka, startovati u 14 časova.

16.10. 12:22h - ODLOŽENO!
Zbog loših vremenskih prilika organizator je odlučio da se današnje konjičke trke odlože za drugi dan. Novi termin održavanja biće saopšten naknadno.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
wiena Odgovori
Zvonko Bogdan je kralj za ovaj sport bio!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.