Komentara: 2
Pregleda: 10513

Sportska dešavanja za vikend

14.10.2016. u 13:52h > 16.10.2016. u 14:25h
Izvor: Subotica.com
Ljubitelje sporta u Subotici za vikend očekuju nova uzbuđenja u mečevima subotičkih klubova. U naredna dva dana na teren će košarkašice, odbojkašice, stonoteniseri, fudbalerke i fudbaleri. Subotičani će takođe moći da prate konjičke trke, ali i ronilačka takmičenja.
Sportska dešavanja za vikend

Fudbal

Fudbaleri Spartaka za vikend (subota, 15h) gostuju u Čačku. Posle dva prvenstvena poraza u nizu ekipa Andreja Černišova pokušaće protiv Borca da prekine lošu seriju i vrati se na pobedničke staze. Tokom dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija Spartak je odigrao jedan prijateljski meč, protiv superligaša Bačke iz Bačke Palanke, i zabeležio poraz (1:2).

U okviru 8. kola Superlige za žene fudbalerke Spartaka posle tri vezana gostovanja konačno igraju u svom gradu. Naredni protivnik "golubicama"je kruševački Napredak i biće to prilika da se nastavi niz od šest uzastopnih prvenstvenih pobeda. Meč se igra u nedelju od 14 časova na Gradskom stadionu u Subotici. Ulaz je besplatan.

U Srpskoj ligi Vojvodina Bačka ovaj vikend dočekuje Radnički iz Zrenjanina. U prošlom kolu subotički crveno-beli  bili su bolji od novosadskih crveno-belih, a u subotu od 15 časova na stadionu kraj Somborske kapije dolazi još jedna ekipa iz donjeg dela tabele. Ulaz je besplatan.

Košarka

Košarkaši i košarkašice nastavljaju svoje ligaška takmičenja. U 2. kolu Košarkaške lige Srbije košarkaši Spartaka gostuju u subotu u Smederevu, dok košarkašice Spartaka dočekuju Kraljevo (subota,16,30h).

Odbojka

Svoje prve mečeve u sezoni odigraće odbojkaši i odbojkašice. Prvi na teren izlazi muška ekipa koja se u subotu, u okviru Prve lige Srbije, gostuje ekipi VGSK u Velikom Gradištu. Dan kasnije, u nedelju, svoj prvi ovosezonski superligaški meč odigraće devojke i to na domaćem terenu, u maloj sali Hale sportova od 19 časova, a protivnik je Železničar iz Lajkovca.

Rukomet

Rukometaši Spartak Vojputa u subotu od 19 časova igraju meč 7. kola Superlige, koji se igra u Velikoj Plani. Ekipa Slaviše Lakovića pokušaće da popravi utisak koji je ostavila u poslednjem meču pred domaćom publikom kada je Rudar na iznenađenje mnogih uspeo da "isčupa" bod u ispostavilo se vrlo neizvesnoj završnici, iako nije slutilo na tako nešto.

Rvanje

Rvači Spartaka ovaj vikend odmaraju, barem što se tiče takmičarskog dela, a već narednog vikenda (4. kolo) očekuje ih derbi meč protiv Proletera iz Zrenjanina, direktnog konkurenta za titulu. Ekipa Sretena Damnjanovića u prva dva kola bila je i više nego ubedljiva.

Stoni tenis

Ljubitelji stonog tenisa u Subotici moći će u subotu da uživaju u duplom programu. Od 18 časova u Stoniteniskom centru Subotica počinje meč 3. kola Superlige u kojem Spartak dočekuje Vršac, a odmah posle njega na istom mestu igra se meč Prve lige u kojem Spartak STOSS dočekuje Železničar iz Niša.

Konjičke trke

Konjički klub "Bačka" organizovaće u nedelju na Gradskom hipodromu, poslednji ovogodišnji, sedmi po redu, trkački dan - "Trka oslobođenja grada Subotice". Kvalifikacije počinju u 13 časova, dok će sam takmičarski dan, u okviru kojeg će biti organizovano ukupno sedam tačaka, startovati u 14 časova. Više o ovome u povezanoj vesti.

16.10. 12:22h - ODLOŽENO!
Zbog loših vremenskih prilika organizator je odlučio da se današnje konjičke trke odlože za drugi dan. Novi termin održavanja biće saopšten naknadno.

Ronjenje

Sportsko-rekreatvni centar "Prozivka" u subotu će biti domaćin takmičenje u ronilačkim disciplinama. Svečano otvaranje je u 8,25, a početak takmičenja zakazan je za 9 časova. Pobednici će biti proglašeni posle 17 časova.

* Ulaz na sve mečeve subotičkih klubova u Hali sportova je besplatan!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 10513

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

hala sportova subotica

rvanje

rvački klub spartak

hipodrom

odbojkaški klub spartak

konjički klub bačka

stoni tenis

sport

košarkaški klub spartak

košarka

fudbalski klub bačka 1901

ženski košarkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

najava sportskog vikenda

grad sportova

konjičke trke

košarkaška prva liga srbije

stonoteniski centar

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.