Komentara: 36
Pregleda: 8971

Izmešten saobraćaj za teške kamione

01.12.2012. u 17:57h
Izvor: RTV Yueco
Od danas saobraćaj za kamione teške preko 7,5 tona je zabranjen na teritoriji centra grada.
Izmešten saobraćaj za teške kamione

Teškim kamionima zabranjen je od Zagrebačke ulice do Senćanskog puta, odnosno do raskrsnice kod hotela „Patria”, kao i da kamioni koji dolaze Kelebijskim putem i idu prema Javnim skladištima više ne mogu da skrenu levo na izlazu iz Zagrebačke ulice, već moraju da idu desno, pa Beogradskim putem do Bajnatske ulice iz koje mogu da skrenu levo na Senćanski put i dalje usmere prema Javnim skladištima.

Kod raskrsnice sa Lošinjskom ulicom nalazi se nadvožnjak gde mogu da prođu kamioni maksimalne visine do 3,3 metra. Tamo su postavljeni znaci koji ukazuju na to da kamioni koji imaju veću visinu nastavljaju Senćanskim putem do ’Patrije’, gde skreću desno i E-5 putem idu prema Javnim skladištima.

Kamioni koji imaju visinu nižu od 3,3 metra mogu na Senćanskom putu da skrenu desno i Lošinjskom ulicom stignu do Javnih skladišta. Kada govorimo o pravcu koji se odnosi na ulazak kamiona u grad sa Palićkog puta, kamioni koji idu na Javna skladišta kod ’Birografike’ skreću levo, a koji nastavljaju put skrenuće levo kod raskrsnice kod hotela ’Patrija’ i Senćanskim putem nastaviti ili prema auto-putu ili, Bajnatskom ulicom, prema Beogradskom putu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 36
Pregleda: 8971

Povezane vesti

Povezane teme

teretni saobraćaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.