Komentara: 42
Pregleda: 3993

Izbori u Subotici protekli bez nepravilnosti

18.12.2023. u 14:00h
Izvor: Subotica.com
Izbori u Subotici protekli bez nepravilnosti

Izborni dan u Subotici protekao je bez nepravilnosti, a izlaznost naših sugrađana bila je veća od 50 odsto. U narednim danima, očekujemo konačne rezultate. Subotičani su svoje građansko pravo i dužnost mogli da izvrše na jednom od 102 biračka mesta.

 - Što se tiče Subotice, izborni dan je protekao u redu, nije bilo zabeleženo većih nepravilnosti u radu biračkih odbora. Prema podacima koje smo dobili, a napominjem da je birački materijal predat u zakonskom roku od strane svih biračkih odbora, na glasanje je izašlo 51.50 odsto građana Subotice. Najviše glasova osvojila je lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". Izborna komisija Grada Subotice nastavlja sa svojim radom u skladu sa zakonom i zakonskim rokovima, a radi dalje zaštite izbornog prava  - objašnjava Tatjana Božić, predsednika Gradske izborne komisije. 

Izbori u Subotici protekli bez nepravilnostiKako je protekao izborni dan, birališta koja smo obilazili, reakcije koje smo prenosili pogledajte u povezanoj vesti. Tokom večeri bili smo u izbornim štabovima Srpske napredne stranke i Saveza vojvođanskih Mađara donoseći prve komentare na ostvarene rezulate.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 meseca i 2 nedelje
Komentara: 42
Pregleda: 3993

Povezane vesti

Povezane teme

Izbori u Subotici

parlamentarni izbori

pokrajinski izbori

izbori2023

tatjana božić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.