Komentara: 16
Pregleda: 6003

Fudbaleri Spartaka u nedelju dočekuju Partizan

30.07.2017. u 12:08h
Izvor: Subotica.com
U nedelju, 6. avgusta, ljubitelje fudbala u Subotici očekuje meč ponosa Subotice i aktuelnog šampiona Srbije. Meč će se ipak igrati u dnevnom terminu, a obe ekipe su u prva dva kola pokazale da su izuzetno spremne ušle u novu sezonu.
Fudbaleri Spartaka u nedelju dočekuju Partizan

Nova fudbalska sezona u Superligi počela je pre nedelju dana, a već u trećem kolu u Suboticu dolazi beogradski Partizan, šampion Srbije, koji će pre Spartaka u Pireju odigrati revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ubedljiva pobeda protiv Borca, kao i sigurna tri boda iz duela sa Bačkom uneli su veliku dozu samopouzdanja igračima i učvrstili dobru atmosferu pred duel sa Partizanom, ali i beograđani su imali ubedljive nastupe u domaćoj ligi i sigurno je da možemo da očekujemo jedan čvrst i uzbudljiv meč, kao što je to bilo i u prethodnim duelima ova dva kluba.

Meč u Subotici prvobitno je najavljen za subotu od 19 časova, a u ponedeljak prepodne je pomeren pa se igra dan kasnije, u nedelju, 5. avgusta od 18 časova, a prodaja ulaznica počinje od srede. Cene ulaznica će kao i ranijih godina (sa CZV i PAR) biti, za zapad 400, za jug i istok 350, dok će se na tribinu za navijače Spartaka moći ući za 200 dinara. Ulaznice će se moći nabaviti u SRC "Prozivka", u prostorijama JKP "Stadion" u Hali sportova, kao i na dan utakmice na samom stadionu.

Fudbaleri Spartaka u nedelju dočekuju Partizan

Obezbedite si sezonsku ulaznicu i značajno uštedite - kliknite na sliku za više detalja

U saradnji sa JKP "Stadion" i FK "Spartak Ždrepčeva krv" u sredu ćemo podeliti 5*2 ulaznice za zapadnu tribinu i još neke zanimljive suvenire. Pratite nas u sredu i osvojite ulaznice za ovaj meč.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 6003

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub partizan

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.