Komentara: 0
Pregleda: 5804

Fudbaleri Srbije (U19) osvojili 23. memorijal "Stevan Ćele Vilotić"

06.09.2016. u 16:38h
Izvor: Subotica.com
Finalnim mečom između Srbije i Izraela spuštena je zavesa na 23. izdanje omladinskog memorijala "Stevan Ćele Vilotić". "Orlići" su sa sve tri pobede osvojili pehar pobednika turnira.
Fudbaleri Srbije (U19) osvojili 23. memorijal "Stevan Ćele Vilotić"

Reprezentacija Srbije je od Izraela bila bolja rezultatom 3:1 (2:0), a golove sa domaću selekciju postigli su Zlatanović (10' i 39') i Gojkov 90'. U konačnom plasmanu ovogodišnjeg turnir iza Srbije našli su se Izrael, Francuska, Ukrajina, SAD i Mađarska.

Posle pobeda protiv SAD (2:1) na startu turnira i ubedljivog izdanja protiv vršnjaka iz Francuske (2:1),  izabranici Milana Kosanovića blistali su u finalnom duelu i pobrali aplauze publike na stadionu kraj Somborske kapije.

Srbija je igrala u sastavu: M. Ilić, Gojkov, Bošnjak, Mašović, Dinga, Petrović, Nikolić (61 Petrov), Vlahović (61' Mesarović), Račić (61' Terzić), S. Ilić (61' Birmančević), Zlatanović (85' J. Popović).

U meču za 3. mesto Francuska je bila bolja od Ukrajine (2:1), a duel za 5. mesto pripao je SAD posle pobede nad Mađarskom (2:1).

Za najtalentovanijeg igrača proglašen je Dušan Vlahović. Najbolji golman je Marko Ilić, a najbolji igrač turnira Dominik Dinga. Po tri gola postigli su Zlatanović i Ejlon, a nagrada je otišla Izraelcu jer je mlađi po godištu. Nagrada za ferplej, koja od ove godine nosi ime po idejnom tvorcu turnira i sportskom novinaru Ivic Kajdočiju, pripala je Srbiji, reprezentaciji sa najmanjim brojem žutih kartona.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5804

Povezane vesti

Povezane teme

memorijalni turnir stevan vilotić ćele

omladinska reprezentacija srbije

stadion kraj somborske kapije

ivica kajdoči

stevan ćele vilotić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.