Komentara: 8
Pregleda: 4164
Foto

Fudbaleri Spartaka žele da iznenade Crvenu zvezdu

13.03.2015. u 15:36h > 14.03.2015. u 09:28h
Izvor: Subotica.com
U okviru 19. kola Jelen Super lige u subotu na Gradskom stadionu gostuje Crvena zvezda. Ulaznice za ovaj meč prodaju se od danas u Klubu i na dan utakmice na samom stadionu. Svoje viđenje meča i očekivanja podelili su trener, kapiten i igrač Spartaka. Utakmica se igra od 14,30 časova, a kapije stadiona će biti otvorene još u 11 časova.
Fudbaleri Spartaka žele da iznenade Crvenu zvezdu

Na današnjoj konferenciji za novinare pred meč 19. kola protiv Crvene zvezde o samom meču govorili us šef struke Kurćubić, kapiten Torbica i njegov saigrač Maksimović.

Kao i na predhodnim mečevima tako i na ovom, domaći trener ima velikih kadrovskih problema. Zbog povrede na ovom meču Spartak je lišen usluga Lazarevića i Jovčića, ali i Milića koji je u Lučanima zaradio četvrti žuti karton. i pored kadrovskih problema prvi čovek struke subotičkog superligaša Petar Kurćubić uveren je da će ekipa iskoristiti priliku da se pokaže u najboljem svetlu, te da neće protivniku položiti oružje bez borbe.

- "Pred nama je utakmica koju ne treba najavljivati, sve što bi rekao zvučalo bi kao ponavljanje. Zvezda je apsolutni favorit gde god da igra, s kim god da igra, na nama je da pokušamo da iznenadimo i napravimo za nas dobar rezultat. Ono što je izvesno je da će svi igrači koji sutra budu istrčali na teren biće maksimalno motivisani i spremni da pruže svoj maksimum, a to je jedino što tražim od mojih igrača." - izjavio je Kurćubić i dodao da će njegova ekipa sutra igrati protiv ekipe koja je ove sezone samo jednom poražena, protiv kvalitetnog sastava, ali i tima koji ima slabe tačke koje će pokušati da iskoriste.

Kapiten ekipe Vladimir Torbica veruje da njegovi saigrači mogu da pariraju Crvenoj zvezdi kao i da očekuje da će spoj mladosti iskustva Spartaka pružiti kvalitetnu partiju.

- "Ukoliko sutra želimo pozitivan rezultat, a želimo ga, sutra će biti potrebno da pružimo više od maksimuma naših mogućnosti, da pokušamo već od prvog minuta da ne dozvolimo Zvezdi da razvije njihovu prepoznatljivu igru. Neće nam nedostajati motiva, imaćemo dosta mladih igrača na terenu i ova utakmica će za njih imati poseban značaj. Nadamo se da će uslovi na terenu biti bolji i da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu." - zaključio je Torbica

Fudbaleri Spartaka žele da iznenade Crvenu zvezdu

Svoj komentar sutrašnjeg meča dao je i odlični Novica Maksimović koji igra na poziciji zadnjeg veznog i kojeg sutra sigurno očekuje veliki posao jer se očekuje ofanziva gostiju od prvog minuta.

- "Ovo je utakmica u kojoj nemamo šta da izgubimo, a možemo mnogo toga da dobijemo. Meč dočekujemo maksimalno spremni i motivisani, želimo da se nadigravamo sa Zvezdom i da ostvarimo što bolji rezultat" - izjavio je Maksimović

Kurćubić, Torbica i Maksimović pozvali su publiku da dođu na stadion, da podrže domaću ekipu i pomognu svojom podrškom da se Crvena zvezda iznenadi, kao što se to znalo činiti ranije.

Aktelno stanje

U prvom delu sezone Spartak je na Marakani poražen minimalnim rezultatom (1:0), u delu šampionata u kojem je Spartak imao težak raspored, ali ipak u 9 mečeva ostvario 5 pobeda. Posle sasvim zadovoljavajućeg početka sezone usledio je niz od 9 mečeva bez pobede (4 poraza i 5 nerešenih susreta) koji je prekinut u pretprošlom kolu protiv OFK Beograda, da bi u poslednje odigranom meču ekipa Petra Kurćubića bila poražena od povratnika u Super ligu - ekipe Mladosti. Spartak se trenutno nalazi na 10. poziciji sa 21-nim osvojenim bodom (22 manje od prvoplasiranog Partizana), potrebno je igrati bolje kako bi se ušlo u mirniju završnicu, bez velikog pritiska oko opstanka u elitnom rangu takmičenja.

Za razliku od Spartaka, ekipa aktuelnog šampiona Srbije ove sezone izgubila je samo jedan meč. Posle remija na premijeri prolećnog dela sezone Zvezda je vezala dve pobede, u poslednjem kolu ubedljivo protiv Vojvodine i u Suboticu će sigurno doći silno motivisana kako bi osvojila važne bodove u šampionskoj trci za prvoplasiranim Partizanom.

Istorija

U poslednjih šest sezona u Super ligi  Spartak i Crvena zvezda odigrali su 11 mečeva, od kojih je beogradski tim dobio osam, jedan je meč završen nerešeno, dok je Spartak slavio dva puta.

Ulaznice danas u klubu, sutra na stadionu

U prodaju je pušteno ukupno 5.700 ulaznica (1500 zapad, 1200 istok, 1000 sever i 2000 jug), a cene su: zapad 400din, istok 350din, jug 350din (gostujući navijači), sever 200din (domaći navijači). Ulaznica za decu do 14 godina (uz pratnju roditelja) iznosiće 100din, a ona važi za zapadnu i istočnu tribinu.

Karte se danas do 18 časova mogu kupiti u prostorijama FK "Spartak" (zgrada "Jadran"), dok će se preostali kontigent na sam dan utakmice (od 11 časova) plasirati kroz blagajne na Gradskom stadionu.

Delimo 2 puta po dve karte za zapadnu tribinu

Fudbaleri Spartaka žele da iznenade Crvenu zvezdu

U saradnji sa JKP "Stadion" u nastavku sezone nastavljamo da delimo određeni broj ulaznica za mečeve Jelen Super lige koje Spartak igra na domaćem terenu.

Ovom prilikom dva posetioca koji do 18 časova pošalju mejl na adresu nagradnaigra@subotica.com dobiće po dve ulaznice za sutrašnji meč. U pitanju su ulaznice za zapadnu tribinu Gradskog stadiona. U mejlu treba da navedete ime, prezime i kontakt telefon. Petoro najsrećnijih u izvlačenju izabraćemo tokom večeri, a njihova imena objaviti u ovoj vesti.

Nagradna igra je završena, izvukli smo 2 imena koji će dobiti po dve karte za današnju utakmicu. U pitanju su B. Jovanović i M. Skenderović. Dobitnike ćemo kontaktirati i obavestiti o načinu preuzimanja karata. Hvala svima na učestvovanju.

Utakmica povišenog rizika

Komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije proglasio je ovu utakmicu, utakmicom povišenog rizika. Policijska uprava Subotica skreće pažnju posetiocima ovog događaja da je unošenje i upotreba alkohola, kao i unošenje i korišćenje pirotehničkih sredstava zabranjeno i da će svako izazivanje nereda u okolini i na stadionu, koje može ugroziti bezbednost prisutnih biti sankcionisano.

U skladu sa članom 69. Stav 3. Zakona o policiji Republike Srbije, pripadnici PU u Subotici snimaće video kamerama i fotografisati učesnike događaja, dok će mere obezbeđenja biti koordinirane sa predstavnicima pravosudnih organa u Subotici.

Apelujemo na navijače oba tima, kao i na sve građane, da svojim postupcima i ponašanjem doprinesu bezbednom održavanju ove sportske priredbe, stoji na kraju saopštenja.

Izvor: Subotica.com
FK "Spartak" uoči 19. kola i meča protiv Crvene zvezde FK "Spartak" uoči 19. kola i meča protiv Crvene zvezde FK "Spartak" uoči 19. kola i meča protiv Crvene zvezde FK "Spartak" uoči 19. kola i meča protiv Crvene zvezde FK "Spartak" uoči 19. kola i meča protiv Crvene zvezde FK "Spartak" uoči 19. kola i meča protiv Crvene zvezde
Postavljeno pre 9 godina i 2 nedelje
Komentara: 8
Pregleda: 4164

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbalski klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.