Komentara: 32
Pregleda: 5527

Fudbaleri Spartaka u subotu dočekuju Crvenu zvezdu, karte od petka

11.03.2015. u 09:53h
Izvor: Subotica.com
U okviru 19. kola Jelen Super lige u subotu na Gradskom stadionu gostuje Crvena zvezda. Ulaznice za ovaj meč prodavaće se od petka, 13. marta, a prodavaće se tog dana u prostorijama FK "Spartak" i na dan utakmice na samom stadionu.
Fudbaleri Spartaka u subotu dočekuju Crvenu zvezdu, karte od petka

U subotu na Gradskom stadionu u Subotici fudbaleri Spartaka dočekaće Crvenu zvezdu. Utakmica se igra od 14,30 časova, a s obzirom da je Komesar za bezbednost FSS ovu utakmicu proglasio mečom povišenog rizika kapije će se otvoriti tri i po časa ranije.

Tim povodom u petak će biti i održana konferencija za medije na kojoj će utakmicu najaviti šef struke Petar Kurćubić, kapiten Torbica i prvotimac Maksimović. Više detalja o ovome u petak.

Aktelno stanje

U prvom delu sezone Spartak je na Marakani poražen minimalnim rezultatom (1:0), u delu šampionata u kojem je Spartak imao težak raspored, ali ipak u 9 mečeva ostvario 5 pobeda. Posle sasvim zadovoljavajućeg početka sezone usledio je niz od 9 mečeva bez pobede (4 poraza i 5 nerešenih susreta) koji je prekinut u pretprošlom kolu protiv OFK Beograda, da bi u poslednje odigranom meču ekipa Petra Kurćubića bila poražena od povratnika u Super ligu - ekipe Mladosti. Spartak se trenutno nalazi na 10. poziciji sa 21-nim osvojenim bodom (22 manje od prvoplasiranog Partizana), potrebno je igrati bolje kako bi se ušlo u mirniju završnicu, bez velikog pritiska oko opstanka u elitnom rangu takmičenja.

Za razliku od Spartaka, ekipa aktuelnog šampiona Srbije ove sezone izgubila je samo jedan meč. Posle remija na premijeri prolećnog dela sezone Zvezda je vezala dve pobede, u poslednjem kolu ubedljivo protiv Vojvodine i u Suboticu će sigurno doći silno motivisana kako bi osvojila važne bodove u šampionskoj trci za prvoplasiranim Partizanom.

Istorija

U poslednjih šest sezona u Super ligi  Spartak i Crvena zvezda odigrali su 11 mečeva, od kojih je beogradski tim dobio osam, jedan je meč završen nerešeno, dok je Spartak slavio dva puta.

Ulaznice od petka

U petak u prodaju biće pušteno ukupno 5.700 ulaznica (1500 zapad, 1200 istok, 1000 sever i 2000 jug), a cene su: zapad 400din, istok 350din, jug 350din (gostujući navijači), sever 200din (domaći navijači). Ulaznica za decu do 14 godina (uz pratnju roditelja) iznosiće 100din, a ona važi za zapadnu i istočnu tribinu.

Karte će se u petak (od 11 do 18 časova) prodavati u prostorijama FK "Spartak" (zgrada "Jadran"), dok će se preostali kontigent na sam dan utakmice (od 11 časova) plasirati kroz blagajne na Gradskom stadionu.

Sajt subotica.com će i u ovom kolu podeliti određeni broj ulaznica za zapadnu tribinu, a više o ovome uz izveštaj sa konferencije za medije koji će biti objavljen u petak u poslepodnevnim časovima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 32
Pregleda: 5527

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbalski klub crvena zvezda

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.