Komentara: 3
Pregleda: 3079

Fudbal: Bačka 1901 predstavila Petra Kurćubića, novog šefa struke

29.09.2020. u 16:17h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 posle odlaska Sava Pavićevića sa mesta šefa struke brzo je reagovala i dovela Petra Kurćubića. Iskusni trener, dobro poznat domaćoj javnosti, prihvatio je novi izazov i preuzeo creno – bele, a juče je i zvanično predstavljen.
Fudbal: Bačka 1901 predstavila Petra Kurćubića, novog šefa struke
Foto: Nikola Stantić

Posle rastanka sa Savom Pavićevićem rukovodstvo Bačke 1901 angažovalo je dobro poznatog trenera domaćoj javnosti - Petra Kurćubića. U dva navrata Kurćubić je vodio Spartak, a sada se prihvatio obaveze da povede crveno – bele ka ostvarenju planova u ovoj sezoni. Čelnici našeg najstarijeg kluba i zvanično su predstavili novog šefa struke.

- Zahvaljujemo se našem dosadašnjem treneru Savi Pavićeviću koji je uradio mnogo za Bačku. U naš klub je došao u  teškom trenutku, a iza sebe je ostavio zapažene rezultate tokom protekle dve godine. Ove sezone smo krenuli ponovo istim ambicijama, ali je možda došlo malo do zasićenja. Nakon sporazumnog raskida ugovora sa Pavićevićem,rikovodstvo kluba na čelu sa predsednikom Vujovićem se dogovorilo da krenemo u saradnju sa proverenim fudbalskim stručnjakom Petrom Kurćubićem. Novi šef struke poznaje dosta igrača Bačke, a u stručnom štabu je ostao Dejan Srdić na mestu pomoćnika i on će ga uputiti u mogućnosti i kvalitete igrača. Planovi Bačke se, bez obzira na promenu trenera ne menjaju, ambicije su uvek visoke – rekao je Robertino Širola, potpredsednik Bačke 1901, na predstavljanju novog šefa struke.

Fudbal: Bačka 1901 predstavila Petra Kurćubića, novog šefa struke

Fudbal: Bačka 1901 predstavila Petra Kurćubića, novog šefa struke

Kurćubić je četiri godine proveo u Bosni i Hercegovini gde je radio kao trener. Poslednjih šest meseci je napravio pauzu, ali je poziv iz Bačke veoma rado prihvatio.

- Nakon poziva iz Subotice od rukovodstva Bačke veoma brzo smo postigli dogovor o saradnji. Znam da je Bačka stabilna i zdrava sredina, da imaju dosta mladih i perspektivnih igrača, što mene uvek privlači. Više volim da sam na terenu i da gledam fudbal na televiziju, a u Subotici sam se uvek osećao sjajno, tokom dva mandata provedena u Spartaku. - objasnio je Petar Kurćubić - Utisci su onakvi kakve sam i očekivao. Savo Pavićević je ozbiljan trener i ozbiljan čovek i znam da je ekipa spremna, nameštena i zategnuta. Momci odlično treniraju, ima dosta kvaliteta, a to je potvrdio i ovaj uvodni period. Malo nas remeti povreda Radmanovića i za nijansu malo manji igrački kadar. Nadamo se da će nas kartoni i povrede mimoići i da ćemo ispuniti ciljeve kluba..

Fudbal: Bačka 1901 predstavila Petra Kurćubića, novog šefa strukeUpoznat je Kurćubić sa Srpskom ligom jer je kratko proveo na klupi Hajduka iz Kule.

- Uvek je ovo bila dobra liga, sa dobrim ekipama, trenerima, igračima i terenima. Verujem da će tako biti i nadalje. Da će biti sve veći broj mladih igrača kojima će ovo biti prilika da kroz takmičenje u ovom rangu stasaju za Prvu i Super ligu Srbije – rekao je novi šef struke Bačke 1901.

Kurubić će već u subotu predvoditi Bačku, a u goste im dolazi Tisa iz Adorjana. Utakmica se igra u subotu, 3. oktobra od 15 časova, ali još uvek bez publike.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3079

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

petar kurćubić

sava pavićević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.