Komentara: 4
Pregleda: 3612

Fudbal: Pavićević se rastao sa Bačkom 1901, nasleđuje ga Kurćubić

23.09.2020. u 10:48h
Izvor: Subotica.com
Na klupi Bačke 1901 došlo je do promene. Dosadašnji šef struke Sava Pavićević podneo je ostavku posle utakmice protiv Borca iz Sakula u kojoj su crveno – beli poraženi minimalnim rezultatom.
Fudbal: Pavićević se rastao sa Bačkom 1901, nasleđuje ga Kurćubić

Sava Pavićević, dosadašnji šef stručnog štaba Bačke 1901, rastao se prijateljski sa našim najstarijim klubom. Nakon utakmice između Bačke 1901 i Borca podneo je ostavku. Iako su se svi nadali da će se predomisliti, njegova odluka je konačna.

Nakon dve godine provedene na klupi crveno – belih Pavićević se odlučio da je najbolje za odlazak u ovom trenutku.

- Iza mene su dve prelepe godine u Bačkoj. Bilo je tu i nekih teških momenata, ali mnogo više onih lepih. Imao sam odličnu saradnju sa rukovodstvom kluba na čelu sa predsednikom Spasojem Vujovićem. Saradnja je zaista bila besprekorna i želim svima koji su uz Bačku da se zahvalim na izuzetnom odnosu proteklih sezona, upravi, zaposlenima, trenerima, a najviše igračima - rekao je Pavićević za naš sajt. - Ova odluka je samo moja. Mislim da su me se igrači malo zasitili i stekao sam utisak da je vreme da neko drugi pokuša voditi tim ka vrhu Srpske lige.

Fudbal: Pavićević se rastao sa Bačkom 1901, nasleđuje ga KurćubićKada je preuzeo ekipu 2018. godine, i to u nezavidnoj situaciji, napravio je seriju rezultata koja je crveno – bele vinula u sam vrh. Prošle sezone Subotičani su pod njegovim vođstvom bili pretedenti da se plasiraju u viši rang, ali je virus poremetio planove...

- Tim je tog trenutka bio u nepovoljnoj situaciji, ali smo uspeli da u jednoj sjajnoj seriji dođemo do trećeg mesta. Godinu dana kasnije okončali smo sezonu na drugoj poziciji, a možda je bilo i potencijala da se napadne mesto u Prvoj ligi. Počela je ova epidemija i pokvarila planove. Naravno, sav taj teret su na terenu izneli igrači, na čemu im se zahvaljujem - priseća se Pavićević. - Iako je nova sezona počela sa dosta problema oko ekipe, ponovo smo sastavili dobar tim koji zaslužuje mesto u vrhu Srpske lige, a tako će, siguran sam i biti!

Prema informacijama koje stižu iz Bačke, na klupu subotičkog srpskoligaša će u ponedeljak sesti Petar Kurćubić, koji je Subotičanima dobro poznat iz perioda kada je vodio Spartak.

U Srpskoj ligi, grupa Vojvodina, Bačka drži 5. poziciju, sa četiri pobeda i po dva poraza i remija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3612

Povezana vest

Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.