Komentara: 1
Pregleda: 2421

Ekološka ulica oduševila Subotičane

06.06.2012. u 17:57h
Izvor: RTV Yueco
Obeležavajući Svetski dan zaštite životne sredine 5.jun juče je otvorena Ekološka ulica ispred svečanog ulaza Gradske kuća. Posetioci su i ove godine imali priliku da da pišu ekološke slogane, pogledaju zanimljiv program koji su za njih pripremili najmlađi sugrađani, ali i da probaju organske proizvode koji se od ove godine nalaze na trpezi subotičkih vrtića.
Ekološka ulica oduševila Subotičane

Ekološka ulica je i ove godine privukla naše najmlađe sugrađane. Posebno je bio posećen štand na malim kuvarima koji su posetiocima nudili zdrave zalogaje.

Udruženje za prirodnu hranu Teras u saradnji sa Predškolskom ustanovom “Naša radost” je posetiocima prezentovao rezultat projekta uvođenje organskog obroka u obdaništa i vrtiće. Vaspitači, ali i kuvari su stekli osnovna znanja o organskoj proizvodnji i principima pravilne ishrane.

Subotičani u šetnji kroz Ekološku ulicu su priliku da se upoznaju sa radom lokalne samouprave, preduzeća, nevladinih organizacija, rasadnika i drugim ustanovama koje se bave zaštitom životne sredine. Ekološke organizacije imale su priliku da se prezentuju preko promotivnog materijala.

Posebno je bio i zanimljiv štand Goranskog rasadnika.Posetioci su mogli da se upoznaju sa vrstama sadnog materijala i da dobiju savet ukoliko su se odlučili da ozelene dvorište. Ekološka ulica je upriličena ispred Gradske kuće kod Plave fontane od 18 do 21 časova.

 

* * * * * * * * * * * * * *

U toku je nagradna igra u kojoj sajt popusti.rs nagrađuje posetioce sajta subotica.com, a za učestvovanje neophodno je svoj odgovor na pitanje "кoje su trenutno aktivne ponude za putovanja na sajtu Popusti.rs za Suboticu" pošalju na e-mail adresu subotica@popusti.rs i nasumičnim izborom biće nagrađen po jedan posetilac.

Za više detalja prоčitajte sledeću vest:
Mini jubilej i nagrade za posetioce

Osvajači nagrada biće objavljeni na gornjem linku, na sajtu popusti.rs i biće obavešteni preko korisničkog naloga ili putem e-maila. Srećno svima.

Važno: Učesnici u nagradnoj igri moraju biti registrovani na sajtu Popusti.rs i prijaviti se sa email adrese sa kojom su se registrovali da bi se mogli povezati u sistemu sa nagradnim vaučerom.

* * * * * * * * * * * * * *

07.06.2012 - Imamo tri dobitnika koji su imali sreće da budu "izvučeni" a pre toga odgovorili tačno na nagradno pitanje, prva je Jasmina Kovačević, druga Izabela Evetović a treći za danas je Mario Slepa. Ovo su "srećnici" za juče (sreda, 5. jun) a danas nastavljamo sa novim pitanjem.

Pobednike ćemo kontaktirati putem e-maila.
Hvala svima na učestvovanju i više sreće drugi put.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2421
Povezane teme

ekološka ulica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.