Komentara: 0
Pregleda: 2632

Mini jubilej i nagrade za posetioce

01.06.2012. u 19:18h
Sajt popusti.rs obeležavajući 6 meseci poslovanja u Subotici, u saradnji sa najposećenijim subotičkim sajtom - subotica.com, obezbedio je posetiocima ovog sajta mogućnost da osvoje razne nagrade. Nagradna pitanja biće postavljena u ponedeljak, sakrivena u dnevnim vestima u vremenskom periodu od 15 do 18 časova.
Mini jubilej i nagrade za posetioce

U svetu je ovaj trend popularan već godinama, a od nedavno i kod nas – grupna kupovina, uz ogromne popuste! Na ovakvim sajtovima možete pronaći jedinstvene ponude za najzanimljivije i najtraženije usluge i proizvode u svom gradu. Saloni lepote, restorani, teretane, škole stranih jezika, putovanja, autoperionice, korisni proizvodi… sve je sniženo i do 90%!

Popusti.rs jedan je od najpopularnijih  u Srbiji i jedini u čijim ponudama mogu uživati i Subotičani! Veoma brzo korisnici su se navikli na kupovinu usluga i proizvoda putem Interneta. Kupovina fukcioniše sasvim jednostavno.

Ovakvim načinom kupovine sebi možete priuštiti mnogo više, a ujedno ušedeti, tako da se sve više naših sugrađana odlučuje za ovakav vid kupovine.

Osim što za vas snižavaju cene, Popusti.rs vole da obraduju svoje korisnike pa često organizuju različite promocije u kojima se možete osvojiti novac za kupovinu na sajtu ili zanimljive nagrade, a povodom 6 meseci uspešne saradnje sa Subotičanima čitave nedelje nagrade od Popusta očekuju vas i na sajtu subotica.com!  Biće potrebno samo da svoj odgovor na nagradno pitanje sakriveno u nekoj od vesti na sajtu subotica.com  pošaljete na e-mail koji ćemo naknadno objaviti i slučajno odabrani korisnik će biti nagrađen sa vaučerom za neku od trenutno aktivnih usluga u Subotici.

Jedini uslov za učešće u nagradnoj igri je da učesnik ima kreiran nalog na sajtu Popusti.rs kako bismo mu mogli isporučiti vaučer.

Što se tiče načina učestvovanja u nagradnoj igri i osvajanja nagrada - budite sa nama u ponedeljak (4. jun) i danima tokom naredne nedelje, pratite dnevne vesti (vesti postavljene tokom dana u periodu od 15 do 18 časova) i pronađite vest sa 3 lagana pitanja koja ćemo vam postaviti, pošaljite 3 tačna odgovora i ulazite u konkurenciju (dnevno izvlačenje) za osvajanje nekih od nagrada.

Osvajači nagrada biće objavljeni ovde, na sajtu popusti.rs i biće obavešteni preko korisničkog naloga. Srećno svima i pratite nas u ponedeljak.

* * * * * * * * * * * * * *

Dobitnik, da budemo precizniji - dobitnica, koja je imala sreće da bude nasumično izvučena iz "bubnja", pre toga odgovorivši tačno na nagradno pitanje, je naša sugrađanka Radmila Mijatović. Ovo je pobednik za danas (ponedeljak, 4. jun) a već sutra nastavljamo sa novim pitanjem.

Pobednika ćemo kontaktirati putem e-maila.
Hvala svima na učestvovanju i više sreće drugi put.

* * * * * * * * * * * * * *

05.06.2012. - Danas imamo dva dobitnika koji su imali sreće da budu "izvučeni" a pre toga odgovorili tačno na nagradno pitanje, prva je Szuzanna Pálfi a drugi Peter Koša. Ovo su "srećnici" za danas (utorak, 5. jun) a već sutra nastavljamo sa novim pitanjem.

 Pobednika ćemo kontaktirati putem e-maila.
Hvala svima na učestvovanju i više sreće drugi put.

* * * * * * * * * * * * * *

07.06.2012 - Imamo tri dobitnika koji su imali sreće da budu "izvučeni" a pre toga odgovorili tačno na nagradno pitanje, prva je Jasmina Kovačević, druga Izabela Evetović a treći za danas je Mario Slepa. Ovo su "srećnici" za juče (sreda, 5. jun) a danas nastavljamo sa novim pitanjem.

Pobednike ćemo kontaktirati putem e-maila.
Hvala svima na učestvovanju i više sreće drugi put.

Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2632
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.