• Pregleda: 7812

Dve ambulante samo za pacijente sa respiratornim problemima ili imaju simptome korona virusa

Dom zdravlja Subotica od sutra privremeno pretvara dve ambulante isključivo za rad sa pacijentima sa respiratornim problemima ili onima koji imaju simptome korona virusa. Zakazivanje pregleda je obavezno.
Dve ambulante samo za pacijente sa respiratornim problemima ili imaju simptome korona virusa

Od sutra, 18. marta, počinju sa radom dve ambulante za pacijente sa respiratorim infekcijama, saopštio je Dom zdravlja Subotica. Ambulante za respiratorne infekcije su namenjene svim pacijentima sa respiratornim tegobama u vidu kašlja, povišene telesne temperature, stanjima koja su sumnjiva na stanja slična gripu ili covid-19.

U pitanju su ambulanta "Ogranak 1" (ulaz sa Senćanskog puta, 065/9185578) i ambulanta "Ogranak 5" u Zmaj Jovinoj ulici (065/918-55-77, 065/915-55-38 i 024/571-735).

Ambulanta "Ogranak 5" će biti zatvorena za opštu populaciju i svi pacijenti će biti preusmereni na najbliže ambulante. Pacijenti treba da se jave telefonski u ambulante na gore navedene brojeve i zakažu preglede sa lekarima.

Rad ambulanti se odvija radnim danima i vikendom od 7 do 20 časova, u dve smene.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
city woman Odgovori
A gde da idu pacijenti koji nemaju simptome korone a pripadaju ambulanti br 1.
Zašto sada, kada su tačne informacije najbitnije objavljujete polovične informacije?
Korisnik
Ako dolazite u Ogranak 1, onda ste videli novoizgrađenu ambulantu koja je trebala da služi za zbrinjavanje migranata. Ona je dograđena pored postojećeg objekta. Tako da Vi možete slobodno otići kod Vašeg lekara. Ovo je drugi objekat!
JACEMKAZEM
Posto je naznaceno da je ulazak sa Sencanskog puta, to znaci da ostali pacijenti najverovatnije ce ulazi na drugom ulazu sa druge strane i bice u odvojenim cekaonicama. Malo razmisljanja nije na odmet. Nazovit telefonom pa pitajte, dobicete informacije.
Buhu
Da, ulaz je sa Sencanskog puta, iako je isti objekat, odvojene su cekaonice. Tako da nemaju dodira sa drugim pacijentima. I samo na zakazivanje.
Milan024 Odgovori
Kako kad je uveden Policijski čas?
Dali ste vi normalni, sto trčite pred rudu!!??
Zuki Odgovori
OD 7 do 20 i pripazi na rudu!!!!!
Nebitno Odgovori
Ha, ha...pa, kud ovo ne objaviste pre? Bezveze odoh juce kod svog lekara, nema veze imam antibotike i ne smem iz kuce.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.