• Pregleda: 5351

Bajnatska i Braće Radić otvorene za saobraćaj

Kao što smo ranije najavljivali posle oko mesec dana radova na unapređenju vodovodne i kanalizacione mreže za vikend je otvorena Bajnatska ulica, a praktično paralelno sa njom i deo puta ulice Braće Radić tako da je i ovaj put u celosti prohodan.
Bajnatska i Braće Radić otvorene za saobraćaj

Pre desetak dana završeni su radovi na izgradnji poveza Istočnog i Zapadnog magistralnog vodovoda u Bajnatskoj ulici na potezu od ulice Pazinske do Senćanskog puta, te se poslednjih dana meseca aprila radilo na asfaltiranju tog dela, nako čega je ista puštena u saobraćaj. Od subote su se autobuske linije 1/1a i 2 vratile na staru trasu kretanja, a dan kasnije Bajnatska je otvorena za sav saobraćaj, uključujući i onaj teški teretni koji je poslednjih mesec dana pravio velike gužve u centru grada.

Usled zatvaranja Bajnatske teretni saobraćaj je bio privremeno preusmeren na Senćanski put i ulicu Maksima Gorkog što je tokom radnog dela dana značajno usporilo kretanje vozila na najfrekventnijm raskrsnicama u centru grada što je stvaralo velike gužve.

Takođe ulica Braće Radić je u celosti otvorena za saobraćaj na veliko zadovoljstvo stanovnika tog dela grada, ali i svih onih koji su ovaj putni pravac koristili svakodnevno.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
pera Odgovori
A kad ce biti otvoren Pionir/Losinjska ulica?
Perica Odgovori
Saobracaj kroz Bajnatsku ul. je pusten u subotu, a jos u nedelju veliki saobracajni znak kod MOL-a je delom visio na put. O ostalim primedbama nema potrebe pisati. Od komunalne policije nigde ni traga, mozda su imali posla na drugom mestu ili cekaju da ih neko pozove.
Petar Doroslovački Odgovori
Veoma profesionalnno urađen tekst - informacija!
razocarani Odgovori
nazalost videcete vec ujutro da od rasterenja saobracaja nema nista,glani problem je losinjska,
ona skracuje put izmedju dva dela grada koji se cesto koristi,tako da nazalost od smanjenih guzvi
u saobracaju nema nista,a radnici se tamo ponasaju kao da su u skadru na bojani,svaki dan po
kilo asfalta pa tako u nedogled,valjda su dobili sve tendere u gradu za asfaltiranje a ljudstva i
resursa bas i nemaju previse
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.