Komentara: 0
Pregleda: 5153

ŽOK "Spartak" održao novogodišnji koktel

30.12.2015. u 16:05h
Izvor: RTV City
Tradicionalno na kraju godine Ženski odbojkaški klub "Spartak" novogodišnjim koktelom obeležava završetak godine. U svečanoj atmosferi novootvorenog restorana "Sportgrill" u okviru Hale sportova, uprava kluba i igračice ugostili su brojne kolege sportiste, sportske radnike, prijatelje kluba i novinare.
ŽOK "Spartak" održao novogodišnji koktel

U protekloj godini, odbojkašice su u uzbudljivoj finalnoj seriji sa Vizurom na kraju osvojile vicešampionsku titulu i obezbedile učešće u CEV kupu gde su se dogurale do 1/8 finala takmičenja.

- "Protekla godina je bila izuzetno teška, ali veoma dostojna i respektabilna što se tiče rezultata. Bili smo učesnici finalnog turnira prvenstva Srbije, gde smo obezbedili drugo mesto. Ono što nas posebno raduje jeste činjenica da smo u protekloj sezoni nastupali sa 6 takmičarskih selekcija od kojih prva ekipa nastupa u Superligi Srbije, druga ekipa Spartaka je član druge savezne lige Srbije, a treća ekipa Spartaka je prvak Vojvođanske lige. Isto tako ponosni smo na to što učestvujemo u svim mlađim uzrasnim kategorijama i ponosni smo na našu školu odbojke od preko 300 odbojkašica. Sigurno je da smo radili žestoko i naporno ali možemo i više i bolje što se nadamo u narednoj sezoni." - Zoran Olajić, predsednik ŽOK "Spartak"

Kapiten ekipe Tanja Sredić žali što nije osvojena titula, ali u nastavku sezone očekuje da njena ekipa ponovo pokuša da napadne poziciju broj 1 u Superligi.

- "Svakako da je finale državnog prvenstva najlepši detalj u protekloj godini. Stvarno je bila velika čast igrati to finale, ali ostaje žal što nismo uspeli da osvojimo titulu ali mi idemo dalje i nadamo se u ovoj sezoni još boljem rezultatu." - zaključila je Sredićeva

Radovan Dabić novi šef struke

Mini pauza u odbojkaškom šampionatu traje do 15. januara kada odbojkašice Spartaka očekuje susret sa obrenovačkim TENT-om. Međutim već 2. januara kreću pripreme za nastavak sezone, a novina je promena trenera. Radovan Dabić je novi trener odbojkašica umesto Slobodana Galeševa koji nastavlja rad u klubu sa mlađim kategorijama.

Dabić je najpoznatiji javnosti kao trener novosadske Vojvodine sa kojom je bio prvak države, osvajao kup i predvodio ekipu u finalu To Teams kupa Evrope u sezoni 2005/2006.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 5153
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.