• Pregleda: 5106

"Zgib za Martina" prikupio 10.000 dinara

Neformalna grupa ljubitelja sporta ulične gimnastike uz podršku Kancelarije za mlade i „Svetske Street Workout Federacije“ realizovali su u nedelju 14.9. sportsko humanitarno prezentovanje za građane Subotice pod nazivom „World pull – up day“ koji ima međunarodni karakter.
Foto: Danijel Bibić
"Zgib za Martina" prikupio 10.000 dinara

Prolaznici su imali priliku da urade zgib na spravi i doniraju u humanitarne svrhe. Sakupljen prilog ide kao donacija za nastavak lečenja Martina Poše iz Subotice. Događaj se održao u nedelju na Međunarodni dan zgibova na trgu kod Sunčanog sata u trajanju od 14h do 19h.

Ukupno je uradjeno 556 zgibova; muškarci 543 i žene 13 zgibova. Učestvovalo je 42 muškarca i 5 devojaka, 47 sugrađana ukupno. Najviše u muškoj kategoriji je urađeno 28 zgibova, a 5 u ženkoj. Prikupljeno je 10.180 dinara, a ovom prilikom organizatori se zahvaljuju svima koji su doprineli da se ova akcija realizuje.

Martin Poša rođen je 3.9.2002. u Subotici sa bolešću hidrocephalus (vodena glava). Čitav svoj život trpi bolove i muči se. Trenutno je potrebno sakupiti novac za Mr preglede 3T i Mr hipofize, kao i endokrinologa. Ukupno je potrebno sakupiti 1.127 eura.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
Ana Odgovori
Neka se postave kutije za pomoc,kao za Sandru i Biljanu.

Cifra od 1.127 E nije nedostizna,ako se svi potrudimo,brzo bi bila obezbedjena.

Podrska Martinu i njegovim roditeljima da istraju u dugotrajnoj borbi sa teskom bolescu.
Lane Odgovori
Da ostavim jedini komentar, svaka cast sto se omladina opet aktivira, samo bilo bi jos vise da ne organizuje ova kancelarija za mlade , ali opet svaka cast
lakumity Odgovori
@Lane
Samo da dodam, ovo su organizovali ovi momci i devojke sa slike ( u belim majicama)a kancelarija za mlade se zalepila da opravda svoje bitisanje.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.