Komentara: 13
Pregleda: 11713

Pomozimo Martinu da ode na operaciju

30.05.2017. u 12:02h
Izvor: Subotica.com
Apelujemo na Subotičane i sve koji su u mogućnosti da se uključe u akciju i pomognu hrabrom Martinu koji se čitav život grčevito bori sa teškim bolestima. Nedostaje još samo 1.000 evra da Martin ode na operaciju!
Pomozimo Martinu da ode na operaciju

Martin Poša je petnaestogodišnji dečak iz Subotice koji se od svojih prvih životnih dana bori sa teškim zdravstvenim problemima koji su ga onemogućili da provede bezbrižno detinjstvo, da uživa u životu sa svojim vršnjacima i redovno pohađa školu.

Sa nepunih šest meseci života Martin je prvi put operisan zbog hidrocefalusa (proširenje komora mozga kome je prethodilo ili je aktuelno povišenje pritiska u centralnom nervnom sistemu). Pored hidrocefalusa, Martin još boluje od epilepsije, hipertenzije i slabovidosti. Do 2008. godine je imao pet operacija na mozgu, da bi 2012. godine operisao i tumor na mozgu. Tokom 2016. godine lekari su mu zamenili šant u mozgu u Beogradu.

Dečak je trenutno nepokretan, koristi pelene i katetere, školuje se od kuće, shodno mogućnostima.

Za dalje lečenje neophodna mu je operacija u Kliničko-bolničkom centru "Zagreb" kako bi mu bila utklonjena dva tumora sa mozga (od toga jedan cistični), koja ga životno ugrožavaju. Cena operacije iznosi 3.900,00 evra, putem fondacije "Podrži život" pre dva dana prikupljena su sredstva za medicinski zahvat, potrebno je da se sakupi još samo hiljadu evra za njegov transport i troškove smeštaja.

Pomozimo Martinu Poši uplatama na račun: 205-9011005075267-39 (Komercijalna banka).

Troškovi medicinskog tretmana

Pomozimo Martinu da ode na operaciju
Istorija bolesti

Pomozimo Martinu da ode na operaciju

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 11713

Povezane vesti

Povezane teme

Humanitarna akcija

humanitarna pomoć

martin poša

humanitarni apel

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.