Komentara: 0
Pregleda: 4151

ŽFK "Spartak" putuje u Rumuniju na kvalifikacioni turnir Lige šampiona za žene

27.06.2013. u 18:14h
Srpske šampionke, sa sedištem u Subotici, igraće od 8. do 13. avgusta kvalifikacioni turnir u rumunskom gradu Kluž protiv istoimene domaće ekipe i još 3 ekipe sa Baltika. Ovo će biti pokušaj, kako kažu u klubu dosta realan, da se drugi put uzastopno plasiraju među 32 najbolje ekipe Lige šampiona za žene.
ŽFK "Spartak" putuje u Rumuniju na kvalifikacioni turnir Lige šampiona za žene

Na današnjem žrebu u Evropskoj kući fudbala, u Nionu, ŽFK "Spartak" kao aktuelni šampion Srbije pojavio kao predstavnik države u kvalifikacijama za UEFA ligu šampiona za žene i voljom žreba našao u grupi 2 u kojoj se još nalaze domaćini turnira rumunska Olimpia Cluj-Napoca (Kluž), litvanska Gintra Universitetas i letonska ekipa SK Liepājas Metalurgs.

Kvalifikacioni turnir UEFA lige šampiona za žene igraće se od 8. do 13. avgusta u Rumuniji, na terenu domaćeg Kluža.

Predstavnici ŽFK "Spartak" posle zvaničnog određivanja grupa nisu krili zadovoljstvo protivnicima koji će ih čekati na putu do plasmana među 32 najbolje Evropske ekipe: "Mogu reći da sam zadovoljan žrebom, smatram da imamo šansu za ulazak u TOP 32. Ulogu favorita ću prepustiti Rumunskom prvaku Olimpia Cluj, s obzirom da to je veoma kvalitetna ekipa koja je prošle godine izborila plasman među 16 najboljih ekipa u Evropi. Imamo dovoljno vremena da analiziramo protivnike i da na najbolji način pripremimo ekipu za odlazak na kvalifikacioni turnir" - izjavio je Boris Arsić, šef stručnog štaba srpskog šampiona.

Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4151

Povezane vesti

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.