Komentara: 0
Pregleda: 3876

ŽFK "Spartak" privodi kraju pripreme

12.07.2013. u 16:35h
Posle 12 dana priprema na Zlatiboru igračice i stručni štab ŽFK "Spartak" u Suboticu se vraćaju zadovoljni.
ŽFK "Spartak" privodi kraju pripreme

Po rečima igračica pripremni period na Zlatiboru ocenjuju pozitivno, a samim tim spremne su za ono što ih očekuje u narednom periodu.

Drugu fazu pripreme devojke Spartaka odradiće u Subotici, a u planu je i odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica.

Prvu prijateljsku utakmicu plave golubice odigraće  za desetak dana, 21. jula na Gradskom stadionu u Subotici protiv mađarskog prvoligaša ekipe "Ferencvaroš".

Po rečima stručnog štaba za sada nema većih problema. U sezonu 2013/2014 ekipa ulazi u nešto izmenjenom sastavu - Marija Radojčić karijeru nastavlja u Austriji, Jelena Čanković blizu je odlaska put Španije.

ŽFK "Spartak" privodi kraju pripreme

U narednim danima znaće se da li će još neka od igračica otići iz Subotice. Ono što se zna to je da je doskorošnja igračica Spartaka Mirela Tenkov u Kruševačkom Napretku kao i Stefana Daničić. U fudbalskom klubu Spartak zadovoljni su jer su ovo igračice koje su stekle reputaciju kada je u pitanju ženski fudbal jer ekipe iz Evrope konstatno prate rezultate ženskog fudbalskog kluba Spartak.

Marija Ilić jedna je od igračica koja je produžila ugovor i očekuje da će se ekipa dobro pripremiti za nove sportske izazove.

Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3876

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.